unlucky seven
Mda, vroiam sa raspund si iar a inghetat, asa ca am scanat memoriile - totul a fost bine cu Memtest ver 2.11.
L, nu am wi-fi - calculatorul este legat prin cablu de routerul Bufallo. Si ca mi-am adus aminte ca am mufat ipv6, am mufat inapoi ipv4, ca tot ati fost 2 care ati mentionat placa de retea. Este cea on-board.
Bure, nu am firewall. Am avut MSE si acum BitDefender Free Edition. S-a blocat cu ambele.
Instalez si ultimul BIOS si mai vad ce fac.
Am instalat si eu debugger-ul, ca poate reusesc sa-l interpretez, dar dupa +3pahare de vin, nu prea vad cine e de vina.
LE: Bun, am ultima versiune de BIOS: 1.9. Si acum ?
Pt placa de retea am instalat doar driverul, ca aveam optiunea de a instala aplicatia sau driverul placii. Luat de pe site-ul
Realtek, la fel ca driverul de
sunet.
LLE-morning edit: dupa update-ul de BIOS, am intrat in Windows si am folosit calculatorul vreo ora, fara probleme. L-am inchis cu shutdown, l-am redeschis si s-a blocat. Restart si iar a functionat ok vreo 2ore.
Question: e normal ca chipsetul de retea 8211 Realtek sa fie singurul fara driver in W7 ? Adica eu nu am net imediat ce instalez Windowsul, placa de retea fiind singura care nu are alocat un driver generic. In rest am sunet, am video, chiar si drivere generice de chipset.
Pana saptamana trecuta, cand am atasat alt hdd de 120GB, sistemul functionase ok de luni intregi, fara blocaje, fara intreruperi. Ma gandesc ca am atins coolerul de procesor intr-un asemenea fel ca am generat probleme - e Noctua NH-D14. Ce am mai facut nou atunci a fost sa mut placa video din slotul 8x in slotul 16x PCI-E (langa cooler). Hdd l-am aruncat la gunoi, deci nu mai e atasat sistemului.
O sa instalez o placa de retea pe PCI si o sa dezinstalez driverele actuale de retea. Daca iar se blocheaza, o sa scot coolerul si duc calculatorul in service. Unde as vrea sa imi diagnosticheze corect problema, presupunand ca e un fenomen care poate fi repetat.
Bure, am dat jos hotfixul de la MS si mi-a zis ca pe sistemul meu nu poate fi instalat.