Rușinică!

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Păi a făcut forumul 10 ani în urmă cu aproape o lună și nu a ieșit nici un bizon să sărbătorească? Unde ești tu, Iepure doamne?! Comunitatea lu' pește... :damn:
 
Come on, you know better than that. Să sărbătorească CE?

Ruperea de price.ro? Probabil este/a fost motiv de sărbătoare pentru cine avea piticul eliberării de asuprire. Cine se simte, mâna sus.

Mirifica realizare de a supraviețui timp de 10 ani, în condițiile în care forumurile sunt considerate la fel de antice ca și mIRC-ul? Generațiile forumului au altă vârstă, alte priorități, iar tinerimea a migrat pe facebook, twitter, pinterest, reddit. Beat that. Nici măcar blogging-ul și vlogging-ul nu mai sunt pe val. Păi ce sărbătorim aici, un efort încununat de un succes, sau un status quo?

Poate ar trebui să sărbătorim 2 ani jumate fără toane totalitar-depresive. Deși... ar fi o sărbătoare cu gust amar.

De curiozitate, m-am mai uitat pe forumurile românești. Pe price.ro bate vântul, sunt doar anunțuri de publicitate și spam - mult spam nemoderat, din august 2012 chiar. Pe chip.ro e la fel de când am plecat din cauza deciziilor tâmpite luate de mogulul șef; a rămas doar bizonimea, iar activitatea predominantă e trolling-ul. Computer Games? Nu mai găsești un topic serios din cauza thread-urilor de vânzări și posturi „up” într-o veselie. SoftPedia e o corporație, s-a mai spălat un pic de apucăturile infecte cu care au demarat, da' tot mai miroase.

Și problema de fond rămâne aceeași: n-ai cu cine. De standardele ridicate ale lui Rabbit nu cred că ar trece mai mult de 1-2 oameni pe an. Nu mai există nici interes, nici pasiune reală, nici profunzime în raționament; acum e consumerism, hipstereală, superficialitate, short attention span. Dacă vrei să țintești masele largi, atunci să te aștepți la garbage in, garbage out. Dacă vrei o platformă pentru profesioniștii de-o vârstă, ăia n-au timpul și energia studențească de a toci tastatura pe un forum, iar forumul ca și concept e o antichitate pentru ei.

Prin urmare, nu cred că trecerea a 10 ani e lucrul ce merită sărbătorit. Aș zice că merită sărbătoriți oamenii de aici care, din motivele lor, mai au activitate pe XF. Iar pentru asta nu ne trebuie aniversări, ci doar disponibilitate pentru o întâlnire. :smile:
 
Rezumat (sau, cum ar zice ăia tineri, tl:dr): am îmbătrânit :smile:.

Am băut o cola zero cu rabbitu' acum vreo două săptămâni, se pune?
 
La Multi Ani XF ! Acum ma trezii si eu dupa cheful de la nunta si admiram primul si probabil ultimul meu inel pe care il port. Fug in saptamana de miere.
 
Eu mi-am pierdut primul si ultimu' inel. Deci probabil o sa devina penultimu' inel. :frown:
La beri inainte! Sau inapoi! Depinde.
 
Back
Top