Daca tot imi sta pe creier problemuta mea cu disparitia ChromeCast-ului din retea am zis sa-mi fac cadou de apropiata mea zi de nastere un
asta (dafuq, l-am comandat cu 344 acu' vad ca s-a ingrasat oleaca

).
Pina ajunge saptamina viitoare si ca sa nu ma enervez ca nu-mi iese din prima vreau sa va intreb cum fac sa-l suprapun peste dracia de la UPC ca sa nu se calce pe bataturi.
Pe minunea de la UPC scrie Technicolor TC7200.U. E un fel de modem cu router wireless. As vrea sa ramina asta numa' ca modem iar nou-noutul Asus sa-si faca treaba de router. Din pacate interfata de management e spartana.
Daca dezactivez DHCP (eventual ii pun un IP static din range-ul viitorului DHCP Asus) si opresc wirelessu' e de ajuns sa trag un cablu din el in portul WLAN din ASUS si toata lumea sa fie fericita? In setari il mai pot trece din mod router in mod Bridge daca ajuta la ceva.
Adica cu setarile astea TC-ul asta ramine doar pe post de modem iar ASUS-ul isi vede de treaba ca router wireless? Practic asa a functionat pe vremuri cind aveam un router de-al meu iar UPC-ul mi-a dat doar un modem chel.
La naiba, uneori mi-e dor de chestiile simple.