Reconectare cu tehnologia

Da, așa cred și eu. Mă bate gândul, ca atunci când voi pensiona Desktopul, să caut să-mi fac un altul miniatural sau cât mai mic posibil. O carcasă mică, care să permită, totuși, componente cât de cât competitive. Se poate așa ceva?
 
+1 pentru GTX970.

ursamajor - da, se poate, dar ultima oară când am asamblat ceva de genul în .ro componentele erau cam pipărate, cel puțin carcasa și sursa. Și nu te gândi că sistemul tău are 7 ani, ai construit ceva solid acolo și se vede, normal. Sincer, dacă n-aș fi avut nevoie pentru rendering/video/foto, aș fi rămas la sistemul meu care ar fi împlinit 6 ani acum. Dar programele folosite au tot avansat, sursele de conținut la fel și acum chiar și cu 32GB RAM abia pot edita la modul superficial un fișier video 4k. Nu mai spun deschis mai mult de 20 de RAW-uri de 36MP. Măcar memoria este ieftină :smile:

Până la urmă depinde la ce-l folosești, dacă te mulțumește eu zic să-l ții până crapă. Oricum, momentan progresele sunt foarte mici, diferențele între generații sunt ceva gen 10%, dacă iei ceva acum sigur o să te țină 5++ ani.
 
Jucăria încă merge bine, pentru nevoile mele generale. Dar, spuneam pe undeva pe-aici, că am încercat un Wolfenstein d-ăsta nou și parcă m-a lovit în moalele capului slideshow-ul ce l-am vizionat. :biggrin: Nu că aș mai dori eu "gaming la max", la AMR-ul meu, însă parcă-i prea de tot. Mă bucur că, totuși, îmi merge ultimul PES v. 2015. și dacă mi-e dor de gaming, sunt destule nejucate din 2006-2007 încoace. Cu cât m-am depărtat în viitor de perioada aia, cu atât mai proaste au devenit jocurile dpdv al gameplay-ului. So, mare lucru n-aș pierde. :smile:

PS: da' ce faci, bre, cu atâta rendering? Just curious.
 
Sunt destul de multe jocuri bune din ultimii 4-5 ani, nu-ți face probleme, Wolfenstein fiind unul din ele.

Rendering-ul este doar un pas în producție, și eu merg pe randat frame cu frame în .TGA-uri, care apoi sunt combinate în After Effects. Și când iei un fișier care-i deja rezoluție 4k și-l multiplici de câteva mii de ori, devine puțin complicat. Dacă adaugi și ceva post-procesare, deja devine înfiorător. Cât despre ce -> animații medicale. Ceva de genul ce fac oamenii ăștia, doar că mult mai precise dpdv biologic în anumite zone.
 
Multumesc! GTX970 atunci sa fie, astept sa mai scada preturile ca sa se potriveasca in buget! :smile:
 
Back
Top