Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Serial militar inceput in an electoral si terminat fix dupa alegerea presedintelui? Oau, ce coincidenta...
Zic si eu; n-am vazut serialul.
 
Homeland si Dexter mi se par cele mai bune seriale ale momentului. Chuck este distractiv si usurel, accentul se pune pe comedie; mie mi-a placut, dar nu intra nici macar in top 10 la mine.
 
Homeland e soap opera. E predictibil și tras de păr. După faza cu atentatul, l-am ras de pe Netflix.
 
Tu esti tata omida in persoana, pentru ca esti singurul om din cati am discutat despre acest serial care au considerat acest serial previzibil, ba chiar majoritatea se uita la el tocmai pentru ca nu e previzibil. Deci tata omida. :biggrin:
 
Ce seriale mai vedeti anul asta? Chiar nu am auzit de nimic nou care sa fie interesant, am incercat Arrow si e de copii mici (tras de par si plictisitor), Supernatural pe post de soap opera, Continuum e greu de suportat, ceva Californication pentru trecut timpul si in rest pauza totala.
 
Eu ma uit la:
Manhattan - este vorba despre proiectul Manhattan.
The Last Ship - action/drama post-apocaliptica/un pic de SciFi
Defiance - action/drama post-apocaliptica/SciFi
The Strain - drama/action/thriller cu strigoi
Extant - SciFi/drama

Din toate astea singurele pe care le-as recomanda ar fi Manhattan si Defiance. Restul sunt sunt "de umplutura" sa zicem; ca deh, studiourile sunt in vacanta.

Manhattan cauta sa recreeze viata si atmosfera din Los Alamos din timpul WWII, fara sa respecte strict adevarul istoric. Printre personajele pe care te-ai astepta sa le vezi sunt Robert Oppenheimer, Niels Bohr, dar spre dezamagirea mea lipseste Richard Feynman.

Defiance - un SciFi destul de bine facut, dar dupa cate sezoane inca nu vad cum ar trebui sa se termine serialul sau unde au de gand sa duca povestea.

The Last Ship promitea sa fie bun, dar uneori am impresia ca vor sa-l transforme in telenovela - sau sunt eu nerabdator.

The Strain - daca filme cu vampiri si zombie au tot facut si rasfacut, de data asta au venit cu ideea: vampir + zombie = "strigoi".

Extant - nu stiu ce cauta Halle Berry acolo ca nu e de ea rolul acela, iar filmul lasa impresia ca e low budget.
 
Extant e atât de slab că lui Berry ar trebui să îi fie rușine că s-a băgat. M-aș mira să fie reînnoit. Deși e numărul 2 pe Amazon Instant View între filmele gratuite, ceea ce arată că Hollywood știe de ce scoate seriale penibile.
 
O fi și Hale Berry vreo actriță... Eu când zic actriță mă gândesc la nume precum Meryl Streep, Ingrid Bergman, Jodie Foster etc.
 
Last edited:
După ce am terminat Game of Thrones, când am vreme (foarte rar în ultima parioadă), am mai văzut câte un episod din True Detective. Bine, sunt 8 de toate, că a apărut doar primul sezon, eu sunt pe la al 5-lea. Îmi place.
 
Felicitări. Mie mi-a stat în casă timp de vreo 2 luni, în care am încercat disperat să mă uit la mai mult de primele 3 episoade fără să mă plictisesc și să uit ce s-a întâmplat anterior. În final, m-am dat bătut. Adevărul e că nu mă omor după filme pe mai multe planuri; ar trebui să fie entertainment, nu test de demență.
 
Mai bine spune ce seriale mai vezi sau ai vazut in ultimul an, ca mor de plictiseala si m-am saturat de revazut cele 10-15 seriale comestibile.
 
TNG nu am gasit la o calitate mai buna, Enterprise am vazut-o deja de vreo 2 sau 3 ori, mai ma uit la cate un episod din Voyager pentru ca Seven of nine - imi place ideea de a avea un borg in echipaj, nu cum arata tipa. E ca si cum ai avea un religios fanatic care descopera incet-incet ca taica popa nu il iubea, e fapt, cand se juca cu funduletul lui.
 
Mai bine spune ce seriale mai vezi sau ai vazut in ultimul an, ca mor de plictiseala si m-am saturat de revazut cele 10-15 seriale comestibile.
Nu prea mă mai uit la seriale, că majoritatea sunt doar aceeași Mărie cu altă pălărie, cu rolul de a ține fraierul în priză în fața TV-ului și a reclamelor.

Ce mi s-a părut mai "entertaining" în ultimul timp a fost Suits, dar și ăla devine plictisitor după o vreme. Nu mai face nimeni ceva cu cap gen Ally McBeal sau The Wire.

Mă rog, pentru relaxare îmi mai spăl neuronii cu un Criminal Minds sau Murder She Wrote (deși la categoria mister polițist nimic nu bate Poirot cu Suchet sau Miss Marple cu Hickson), dar nu sunt seriale pe care le-aș recomanda (primul e obișnuit de mediocru, al doilea e vechi și gen Columbo).

M-am mai uitat și la Defiance o vreme; soția se uită la alte vreo două seriale postapocaliptice, că asta e ultima manie. Eu personal prefer să revăd un film sau un serial bun a cincea oară.
 
Last edited:
Back
Top