Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Am început şi eu să mă uit la Supernatural. E ok. Deşteaptă compensarea subiectului dark/horror cu personaje simpatice şi umor.

A, şi-am văzut şi IT Crowd S4. Excelent, ca de obicei. :smile:
 
Indeed! Am văzut şi eu unele episoade, dar nu am avut timp să le iau de la început! Mi-ai dat o idee pentru o seară reuşită după un 1 Decembrie muncitoresc! :biggrin:
 
Community servește cineva? E rulz. Umor cu aluzii și referințe culturale, stil 30 Rock, dar mai mișto.


:biggrin:
 
Last edited by a moderator:
Nominalizat la Globul de Aur, Boardwalk Empire e un Deadwood, ce se petrece in America anilor 20 in Atlantic City cu o garnitură evidentă, adică prohibitie, pistolari și mafioți.
Serialul e marca marca HBO, primul sezon s-a incheiat recent și e produs printre altii de Mark Wahlberg și Martin Scorsese, cu Steve Buscemi in rolul principal.

Asemănările dintre America anilor 1920 și România anilor 2011 sunt extrem de evidente iar după ce am văzut serialul, nu mi s-a mai părut doar o figură de stil faptul că .ro e condusă de niște gangsteri.
 
Eu mă uit acum la "Frasier", oldie but goodie. Am ajuns prin sezonul 5, încă e ok, mă face să rîd etc. "Cheers", prin contrast, s-a stricat ceva mai repede.
 
Salvati-mi chinurile sufletului - cand o sa dea HBO serialul Game of Thrones ? La aceeasi data ca in State, adica 17 aprilie ? Existau reclame de prin decembrie pe HBO, si am tot sperat ca incepe odata si odata.
 
Mai bine să pună mâna nenea să termine de scris, că de când s-a apucat de făcut pe vedeta n-a mai scris nimic la serie. Iar cu tendința inflaționistă din ultima perioadă, ultima carte o să aibă 20 de volume și o să fie scrisă de strănepoții lui.
 
Tocmai am vazut primul episod din Outcasts (SciFi, Drama).
Actiunea se petrece in anul 2040 pe o planeta colonizata de pamanteni (Carpathia), probabil dupa ce Terra a dat de necazuri. Povestea trateaza viata, dilemele noii populatii si modul in care acestia incearca sa reconstruiasca societatea incercand sa evite greselile facute pe Terra.
Serialul pare promitator si povestea are potential. Singura problema ar fi sa nu transforme serialul intr-un fel de telenovela.

La criza de seriale SciFi, orice noua aparitie e binevenita.

P.S. Serialul e produs de BBC/UK.
 
In experienta mea, BBC = plictiseala maxima. Are rost sa-l mai caut?

Din ce imi dau seama, serialul se axeaza pe componenta sociala a SciFi si probabil ca nu va prinde la "tech-geek". Stai sa mai apara 1-2 episoade si te anunt.
 
Am văzut Firefly și primul lucru pe care pot să-l spun e „omg, no sound in space și protagonist care se comportă ca un om normal, și nu cum au fost învățați americanii că trebuie?” - nici nu mă mir că au renunțat după 14 episoade. Păcat de potențial; chiar reușiseră să facă ceva deosebit.
 
Back
Top