Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Da' silicoane, 'n puii mei!? Mi-am promis ca voi vedea sezonul asta, dar deja imi vine sa pling. :biggrin:
Revin cu impresii (chiar daca nu vreti).
Chiar te rog sa revii cu impresii si culmea, sunt de acord cu ce ai scris acolo; de asemenea nuditatea si pornul permanent transforma "evenimentul" in banalitate motiv pentru care nu mai e asa interesant cum era in Rome de exemplu, adica nu mai are impactul scontat. La sange nu obiectez ca sunt mai violent de felul meu deci este jokei - violent in gandurile negre si jocuri, nu am dat in nimeni in real-life. :biggrin:

Silicoanele au fost hilare, corect. Pensat adica epilat? Romanii chiar faceau asta dupa care se ungeau cu uleiuri, in special sportivii, obicei preluat de la greci. Deci pentru dumnezeu, sunt 13 episoade de 42 de minute fiecare, chiar asa pretios e timpul ca nu te poti uita la el? :goofy: Tu chiar mai ai seriale asa bune pe lista care sa merite sa-l dai la o parte pe asta? Eu nu prea mai am... :frown:
 
Am ajuns la episodul 5, e ceva mai suportabil.
N-am fost inteles bine la faza cu singele. Iubesc singele! :biggrin: Vreau sa sara, sa curga, sa gîlgîie intr-o lupta. Dar apropiat de cum ar face-o in realitate.
Ori singele din Spartacus este pus acolo parca de o clona Tarantino retarda (imi place Tarantino), puerila si "artsy-fartsy".
Toate sutele de litri improscati dintr-o banala taietura poate dau bine in vreun poster metaforic, dar in film nu.
Meh, dupa cum ziceam, se mai calmeaza. Cred c-au imbulinat-o cu bugetul, altfel nu-mi explic.
 
Pai cred ca ala de se ocupa de calculatoare-i japonez platit la litrul de sange. :biggrin: Aseara am vazut ultimele 2 episoade, finalul este cam epic, merita vazut chiar si numai pentru asta... mi-a indus o stare de satisfactie deosebita de care nu am scapat nici acum. :smile:
 
Am terminat sezonul.
Are ceva intrigi si drame ("Xena"), are personaje ceva mai complexe decit ma steptam (Crixus) si actori care joaca pe ici pe colo (blonda aia dementa si delicioasa, sotia lui Glaber).
Decorurile si trucajele ramin slabe, in continuare iar racnetul lui Spartacus e reciclat de cite ori au ocazia.

Ma rog, ori nu-i atit de rau, ori m-am lasat prins.
 
Courtesy of Sir Arthur Conan Doyle, Steven Moffat and the BBC: Sherlock.



Incentive:

Holmes: "Shut up."
Lestrade: "I didn't say anything."
Holmes: "You were thinking. It's annoying."


:biggrin:
 
Apropo de citate:

Frank: "What are you doing here, Pierce?"
Hawkeye: "Well, I have a stethoscope fetish, this is the only place where I can wear one without attracting attention. Henry, you're not gonna endorse this idiot's application are you?"
Margaret: "That's major to you, captain!"
Hawkeye: "Henry, you're not gonna endorse this major idiot's application are you?"
Henry: "Pierce, that's a decision I'll decide when I decide and make my decision and that will decide it."

:biggrin:

Recunoașteți serialul. Hint: best TV show ever. :tongue:
 
Cred că e destul de greu să găseşti pe cineva pe-aici care să nu fi auzit de MASH. :smile:

In other news, The Outer Limits was finally released on DVD. :happydork:
 
Am incercat si eu Jericho. Ideea nu e tocmai rea, dar dupa primele vreo 15 episoade m-am oprit pentru ca nu mai suport: ceea ce fac personajele din film seamana a concurs "care e mai stupid pe lumea asta?". Adica sunt penibili, tampiti, orice vreti. Exemplul cel mai simplu e episodul 14 - intalnirea cu masina neagra, tipii nu aflasera in ultimele 6 luni ce se intampla prin jur, nu invatasera ce sa faca sau sa nu faca si parca nu aveau armament serios la ei (plecati la vanatoare) care sa aibe efect asupra unei masini ne-blindate. WTF, are they idiots?
 
Prea scarbit, nu ma atrage Jackass ca sa urmaresc in continuare Jericho. Stiu, o sa zica unii ca exagerez, dar tot nu il mai suport.
 
Eu m-am oprit cred ca mai devreme din vizionat Jericho. Nici nu stiu cum se termina. Parca promitea la inceput :smile:.
In weekendul asta ma uit la ultimele episoade din Supernatural, SGU, Fringe si... nu radeti, Nikita :biggrin:. Si daca o mai fi ceva din Leverage, Warehouse 13, Burn Notice, poate si Caprica, in functie de timp.
 
Back
Top