Recomandari firme de Taxi Bucuresti

buna, nu sunt din bucuresti dar ajung in baneasa la 5 dimineata cu avionul si as vrea sa merg in gara de nord. Cu ce pot ajunge cel mai repede? este distanta mare si credeti k 1 ora imi ajunge sa plec de la aeroport, sa ajung la gara sa imi iau bilet si sa ma urc in tren? Ms :smile:
 
La ora 5 poti merge si pe jos intr-o ora :smile:
Cu taxi-ul probabil faci undeva la 20 de minute maxim.
 
Dacă aterizarea e programată la ora 5, mai adaugă-ţi o marjă de 30-45 de minute pentru debarcare, control paşapoarte, luat bagaje. În faţa sosirilor la aeroport sunt majoritatea rechini, dar dacă mergi spre rondoul de acces spre aeroport posibil să găseşti firme mai serioase. La fel, dacă faci stânga după ce ieşi în drumul naţional, la 50 de metri ai ajuns la intersecţia mare de la Băneasa, unde trebuie să găseşti taxiuri în staţionare. Alternativ, comanzi unul prin telefon - 9444 sau 9888 Meridian/Naţional (aceeaşi companie, formezi 021-9888111), sau 0722-999484 pentru mobil; Cobălcescu *8294 sau 0723-009451 sau 0723-399451.
 
buna ziua.voi ajunge zilele urmatoare in buc.as dori sa-mi spuneti cum se ajunge de la otopeni pe bd.n balcescu. as dori variantele de metrou si taxi. multumesc anticipat
 
taxi il iei din statie dela otopeni, nu mai stiu exact cate statii sunt, vezi sa nu uiti sa iei bilet ca te prinde controloru si da nana si cobori la bulev. balcescu.
 
ce magistrala de metrou se ia de la otopeni pana pe bvd. nicolae balcescu si cate statii sunt?cam cat ar costa la taxi?
 
Metrou de la aeroport în centrul orașului?! Da' unde te crezi, în vreo țară civilizată?
 
Taxiul nu se plateste decât la ce scrie pe aparat. Cine face curse cu valoare fixă sigur te înşeală. Ia numerele de telefon pe care ţi le-a dat puterfixer, sunt firme de încredere şi nu o să ai probleme.
 
taxiurile din romania

uite aici o lista completa a tuturor firmelor de taxi cluj. Poti gasi pe siteul respectiv toate companiile din tara(inclusiv bucuresti) , si au si reviewuri deci poti verifica seriozitatea :smile:
 
am nevoie de un sfat...

Zilele astea vin in Bucuresti, in autogara din Baldovin Parcalabul, si trebuie sa ajung, la Str Otetari. Cu ce mijloace de transport pot ajunge? Daca ar fi cu taxiul, cat m-ar ajunge aproximativ, si ce firme de taxi sunt de incredere?
Multumesc anticipat!
 
Teoretic intre cele doua locatii sunt vreo 3 km, practic vei da minim 10 lei, ca te citesc repede taximetristii ca nu stii drumul. Cel mai simplu e cu troleibuzul 85 luat de la Gara de nord (5 minute de la autogara pana la troleibuz) pana la Piata Rosetti (8 statii) si alte 5 minute pana la "tinta". Pentru taxi vezi ce-a scris puterfixer mai sus, cu mentiunea ca faci comanda, nu iei tepari de la gara.
 
Din ce văd pe hartă Baldovin Pârcălabul e lângă Gara de Nord, Oțetari e între Universitate, Roseti și Batiștei. Poți lua metroul de la gară spre Piața Victoriei, schimbi apoi spre Universitate (2 stații) și o iei pe jos, că e zonă de case și nu trec autobuze pe străduțele alea. Dacă nu ar fi ger afară ar fi o plimbare de vreo 20 de minute pe jos prin centru. Problema e că drumul tău e fix în diagonală față de bulevarde și liniile de transport.

Cu taxiul e un drum de maxim 15 min și sub 10 RON pe ceas, sunt vreo 3 km (2.25 în linie dreaptă, Google Earth).
 
Ca sa nu mai deschid alt thread, intreb aici:

Pe unde vine Splaiul Independentei, nr 319, sector6. E vorba de service-ul DC. Nu am chef sa iau la picior splaiul:biggrin:.

Multumesc.
 
Buna!

Buna,am si eu o intrebare pentru cei din Bucuresti.Duminica aterizez la Otopeni la ora 18.00. Cu ce pot sa ajung in autogara din Baldovin Parcalabul pentru a lua autobuzul spre Constanta?Autobuzul pleaca la 19.45,deci ar fii de preferat sa ajung acolo pe la 19.30.Am sanse sa ajung la ora aia?Multumesc mult.
 
Back
Top