Recomandare Router pentru RDS

Mulțumesc, l-am reținut. Văd că se mai plâng unii și alții de întreruperi și dat restart-uri cam prea des, dar mai caut review-uri să văd. În rest, din specificații pare să fie ce-mi trebuie.
 
Eu am luat un D-Link Dir-655 și sunt extrem de mulțumit. Am luat și pentru un alt membru al familiei un frățior mai mic și mi se pare că au interfețele cele mai prietenoase + opțiuni cu găleata.
 
Revin cu intrebarea, am temporizat achizitia, ma oprisem la NetGear WNDR3700 , insa vad ca nu mai este nicaieri pe stoc.
Cerinte :
WDS
Gigabit
DDWRT (ar fi bine)

Gabriela
ti-ai luat pana la urma TP link ul ?
 
Nope, sorry.

Eram eu noob și am uitat că am clonat MAC-ul cu acces la net pe ambele laptop-uri, de unde și intermitențele. Am rezolvat între timp și mi-am păstrat Linksys-ul meu antic. :tongue:
 
Gata, m-am săturat. Routerul meu trebuie să dispară, vreau unul nou, care:
- Să suporte RDS PPPoE (obligatoriu)
- Să suporte DD-WRT (obligatoriu)
- Să suporte 3G de la RDS (opţional)
- 802.11n (opţional)

M-am tot holbat pe PCGarage.
NetGear JWNR2000 ar fi unul, nu scrie dacă suportă PPPoE, se pare că da. Suportă DD-WRT.
Idei, sfaturi, alternative?
 
N-am RDS dar am DD-WRT pe asta. :smile:
Nu prea am ce-i reprosa, calculatorul e cu cablu introbagat in el iar laptopu' lu' aia mica e uairles la o camera distanta si ambele stau linistite pe net (io in WoT si aia mica pe Stardoll or smth).
Din cind in cind mai bag si fo' 2 telefoane uairles si nu sughita nici alea.
 
Eu am luat/recomandat in ultimul timp TP-Link TL-WR841ND. Netgear-ul gasit de tine are antena interna. Eu m-am "fript" la un moment dat cu niste routere Cisco cu antena interna care aveau semnal jalnic la cativa metri distanta asa ca le evit. Daca vrei DDWRT trebuie sa fi atent la ce model/revizie cumperi. Spre exemplu, WR841ND nu mai stie DDWRT de la rev. 8.
 
Nu știu dacă mai sunt routere care să nu știe PPPoE. Eu am un NetGear mai mare (3700) și sunt mulțumit - se descurcă onorabil cu routing WAN de 150Mbps, iar semnalul e super ok, antenele alea interne sunt bine făcute. Chiar dacă are USB, e limitat la storage, nu poate folosi modemuri. Din câte știu performanța cu DD-WRT e ceva mai mică; eu n-am avut nevoie de extended features așa că l-am lăsat cu firmware-ul original. Singura chestie care mă deranjează e că firewall-ul e cam trigger happy, dacă pun un client ftp să se conecteze din extern cu multe conexiuni în paralel, se sperie și blochează IP-ul pentru câteva minute.
 
Păi... O să sun la garaj luni şi o să îi întreb de revizii la routers.
Prefer cu antenă internă din motive de estetică, uşurinţă în aranjare (îl pun într-un spaţiu cu înălţime mică) şi nici nu sunt antenele tentante pentru mâini de bebeluş.
 
Um... cred că nu ai înţeles întrebarea :smile:
Am întrebat dacă suportă PPPoE, nu DD-WRT. RDS foloseşte PPPoE pentru conectare, de-aia întrebam.
 
War nu stiu daca e ceea ce cauti dar io-te-n poza ce-am gasit cu PPPoE ala.
Plus de asta citeste prin comentariile de la garaj ca cica unii l-au primit moka de la RDS. :biggrin:
 

Attachments

  • ppoe.jpg
    ppoe.jpg
    172.8 KB · Views: 44
  • pppoe.jpg
    pppoe.jpg
    155.2 KB · Views: 30
Sunt curios, mai există routere noi la vânzare care să nu știe de ppoe? Zic asta pentru că singurele 2 chestii pe care le-am căutat când am cumpărat routerul au fost GBit ethernet și b/g/n. Restul este can can imho.

Ca idee, routerul meu Hyunday care l-am avut de la romtelecom mere cu ppoe de la rds, testat :smile: De acum... vreo 3 ani.
 
Nu exista router fara PPPoE sau PPPoA. Dar am intalnit routere fara Dynamic DNS, ceea ce e horror din punctul meu de vedere.
 
Am luat TP-Link TL-WR740N, merge, n-am mai pus DD-WRT pe el. Lipsă de timp. Văd eu dacă mai pun.
Mulţam fain pentru recomandări!
 
Am incercat sa cumpar un TP-Link TL-WR1043ND, dar vad ca nu e pe stoc la nici un magazin online de pe la noi.

Alta recomandare cu caracteristici asemanatoare aveti? Inlocuitorul modelului mentionat mai sus pare a fi TL-WDR3600.

As vrea un router care sa imi conecteze desktopul, doua laptopuri, o tableta si un smartphone. ISP-ul este RDS. Daca se poate instala si un firmware custom pe el, cu atat mai bine.
 
Back
Top