Recomandare placa de sunet USB

bogdan192

Membru Senior
Dragi amici cu urechi sensibile si cunostinte in domeniu.

Detin una pereche SteelSeries Siberia (V1) si-mi doresc o calitate audio mai decenta in joace decat ce randeaza chipul audio integrat pe placa.

Intrebare catre domniile voastre: epsixta vreo placa audio USB care sa faca treaba ceasta? Anume nu voi calitate audiofilica, doar sa aud muzica si efectele sonore mai curat decat sunt ele randate de chipul onboard.
 
Dragi amici cu urechi sensibile si cunostinte in domeniu.

Detin una pereche SteelSeries Siberia (V1) si-mi doresc o calitate audio mai decenta in joace decat ce randeaza chipul audio integrat pe placa.

Intrebare catre domniile voastre: epsixta vreo placa audio USB care sa faca treaba ceasta? Anume nu voi calitate audiofilica, doar sa aud muzica si efectele sonore mai curat decat sunt ele randate de chipul onboard.

Poți să-ți iei Siberia V2 care au o placă audio minim decentă și-i pe USB.

Dacă vrei pentru desktop, Asus Xonar Dx sau D2x sau D2.

Dacă este pentru laptop și nu vrei să schimbi căștile, uită-te la un Creative X-Fi Notebook pe Express Card. Nu știu dacă se mai găsesc, eu am una cu care nu am ce face, dacă te interesează vin săpt viitoare în .ro și aranjăm cumva să ajungă la tine (contra cost ofc :biggrin:). Are avantajul de a nu bloca un port USB și se aude cel puțin decent.

LE: U3 e cam jenibilă, am returnat una la Amazon acum ceva timp :smile:
 
Dsktop ii. U3-ul l-am cautat pe review-uri si-l injura lumea.
Siberia fac si ei placa audio USB dar nu mai e de vanzare la NIME' in tara asta. I-am loat pe toti la rand si toti au raspuns prin dat din umeri.

Nu doresc sa infig placi in sloturi deoarece am orori de astfel de lucruri. Plus ca nush cat de bine or sa incapa langa placa video.
 
Ai... orori... să înfigi plăci în sloturi? De ce nu folosești un Mac atunci :biggrin:

La modul serios, las-o moartă și ia-ți un Xonar pe PCI sau PCIe dacă vrei calitate. Tot ce este USB suferă de diverse compromisuri și probleme cu care nu are rost să te complici (la cele ieftine) sau nu își merită banii investiți (la cele mai scumpe). Un DAC pe USB este ok, dar din nou este mult prea scump să iei unul bun pentru ce vrei tu.
 
Am facut un split la discutia despre placa de sunet USB.

Acum on-topic, placi de sunet bune pe USB nu prea am auzit, decat eventual la preturi care nu se justifica avand in vederile castile, dealtfel cred ca si pe onboard deja auzi cel putin 90% din potentialul maxim al acelor casti - am avut la firma toate modelele de SteelSeries si stiu cum pot sa sune pe scule de calitate buna, am si un amplificator NAD p-aici. Eu ti-as recomanda Fiio E10 sau E17 dar din pacate inca nu au ajuns in Romania. Poate gasesti ceva pe CG la sectiunea Publicitate.
 
UCA202. Daca esti dispus sa mai pui 100RON++ peste UCA, poate iti gasesc un batranesc dar adevarat M-audio Audiophile USB. PM me.
 
Eu am UCA222. Pe lîngă faptul că e roșu :smile:D), e mișto că are amplificator de căști. Pe HD595-urile mele sună bine. Nu știu să îți spun cît de bine, dar în orice caz deloc rău. Nu știu pentru jocuri, că n-are EAX și ale bălării.
 
Bine ma puristilor, xonar o fi. De care? In 200-250 de lei.
Targetul principal e gaming moderat si filme vizionate seara, o sa pompeze sunet in perechea de casti mentionata mai sus. Si nu, nu vreau sa-mi iau alte casti, deja mi-am excedat bugetul de cheltuieli pe luna asta cu o tastatura mecanica.

L.E: forumuri tehnice - vii cu ideile tale si pleci cu ale lor.
L.L.E: In loc de idei merge la fix si "obsesii".
 
La PC garaj au varianta normala si cea Bulk. Vreo diferenta intre ele (in afara de cea evidenta de pret)?
 
Da, cutie (si naiba stie ce cabluri/accesorii) vs punga simpla.

Wait, acum e vorba de un Xonar intern, nu pe USB? Ca nu mai pricep nimic. Pentru ca daca-i interna atunci de ce pisici nu o vede nimeni p-asta postata de mine la publicitate? :frown: Iesirea de casti face pipi si pe Xonar D1 garantat or money back, stiu ce spun ca le-am testat de mi-au iesit urechile din cap...
 
Last edited by a moderator:
Da ma da tu esti d-ala care nu vrea sa vanda la grasi burtosi care o sa-ti sodomizeze placa inainte sa si-o bage-n calculator.

Or do you...
 
Wait, what? :biggrin: Am pus regula cu 2 stele pentru ca nu vroiam sa-si faca oricine cont pe XF numai cu scopul de a cumpara placa si de a o vinde apoi pe CG sau okazii. In rest, poa' sa fie burtosi si s-o sodomizeze cum vor ei. :goofy:

Vorbim pe PM. :wink:
 
Cica si-a luat un Xonar DG de la un nene de pe forum. :biggrin:

As aprecia nitel feedback, impresii despre cum suna SteelSeries Siberia V1 pe aceasta placa de sunet. Eu nu am acces decat la castile SteelSeries din oferta curenta adica V2 si nu stiu care-s diferentele dintre cele 2 modele.
 
Trai-ti-ar placa cuane, zici ca mi-am luat casti noi. MP3-urile mele de la Parazitii suna incredibil. Ma intreb cum suna niste muzica lossless pe ele. Esti liber sa dai pe la mine sa le auzi pe viu.

Cu ocazia montarii placii asteia am dat de capat unei dude care ma freca de ceva vreme: unul din hardurile mele nu porneste calumea cu power-ul legat pe una din iesirile sursei. Si m-am taiat la un desht in una din panaramele alea de lamele care pot fi date jos cand montezi ceva in placa. Carcasa de rahan.

L.E: The Doors - Riders on the storm. MFW I have no face.
L.L.E: in ultima jumatate de ora nu fac decat sa pun una dupa alta FLAC-uri. You bastards! Nu mai aveam nevoie de inca o obsesie.
 
Absolut, eu inca consider ca un combo Xonar DG + Grado SR60i sunt in combo incredibil la nici 500 RON, iar eu nu folosesc lejer acest cuvant. :biggrin:

Multumesc pentru feedback, ma bucur ca placa a ajuns la cineva care-o sodo... exploateaza corespunzator. :goofy:
 
Am schimbat amplificatorul si se pare ca am nevoie de o placa de sunet pentru ascultat muzica de pe laptop. :tongue:
Se accepta placi Expresscard, Firewire si USB, in ordinea asta.

(Am ajuns sa caut placa de sunet USB! :capu: Ce face audiofilia din om...)
 
Back
Top