Eu am tras pe unde a fost mai bun ca traseu, pe alocuri s-au intersectat dar nu am avut probleme. Singura problema serioasa a fost cu unele din cablurile TV, au fost trase din role de la fabricanti si calitati diferite si se vede in calitatea semnalului analogicExistă grețuri la a trage traseele de cablu UTP/coaxial pe lângă firele de curent? Mă gandesc să le bag prin aceleași tuburi prin pereți.
A venit ieri si i-am aratat despre ce e vorba, si-a facut schita cu instalatia, urmeaza sa faca o schita "cum trebuie" si sa-mi dea pretul pe manopera. Omul are experienta si se vede, ca a venit cu sfaturi bune pe care o sa le si implementez (legat de numarul de prize, cum sa le impart la bucatarie incat sa fie ok, aranjarea pe perete, bec in pod, priza cu protectie pentru alarma exterioara si instalatia de craciun plus alti pitici nebuni din capul meu).Si eu urmeaza sa-mi caut unul pentru casa pentru instalatie noua si ca pret din ce am inteles ar fi undeva la 1000 iepuroi toata treaba, adica materiale plus manopera. Aici sunt mai multe camere si instalatia e ceva mai maricica decat la un apartament, dar pretul e tot cam pe acolo.