Recomandare dentiști (ortodont, chirurg / implantolog și „generalist”)

SCViper,

Multumesc de raspuns. Eu stau in Londra si dupa extractii am trimis radiografiile, CBCT si poze cu ocluzia si alinierea dintilor la diverse centre de chirurgie dentala de aici si din tara pentru evaluare. Toti au spus ca la numarul de riscurile nu merita sa inaintez cu procedura asta de implant.

Dar am primit singura oferta de implant de la Dental Premier Bucuresti si doamna chirurg a zis ca se poate face si sa vin in 3 luni de la extractie sa vads cum s-a regenerat osul si sa facem un control si sa vorbim de implant. Acum stiu ca dureaza cel putin 6 luni sa se refaca osul. Deja 3 luni imi sugereaza ca imi va pune sanatatea in pericol daca e gata sa meatga inainte.

In Londra mi s-a spus ca acum va trebui sa accept ca asta este situatia si sa vad un neurologist ca sa scap de dureri. Durerile continua si se agraveaza.

Sunt foarte dezamagita ca dr. ortodont Irina Lulache care s-a mutat la New-Dent Bucuresti nu a luat in consideratie si nu m-a informat de potentialele risuri petru varsta mea la recomandarea aceastor extractii.

In Londra s-a dat legea de a interzice scoaterea dintilor/maselelor sanatoase decat daca prezinta riscuri de sanatate. Dupa noile lor studii se parte ca dintii inainteaza in fata chiar si in absenta maselelor de minte. La fel oasele se pot extinde prin aparat dentar la orice varsta ca sa cuprinda toti dintii. De la extractia maselelor de minte sanatoase a crescut rata problemelor de sinusuri infectate, respiratie apasata si TMJ dureri musculare unde se misca mandibula. La extragerea bicuspizilor se reduce inaltimea obrajilor si spatiul lingual si duce la oarecum turtirea si imbatranirea prematura a fetei si sleep apnea.

Nu stiu de ce in Romania asta nu este considerata inainte de tratament ortodontic. Material de studiu este pe internet de la diverse institute de cercetare cu reputatie buna. Regret ca am fost in tara pentru ca imi dau seama ca suntem totusi in urma cu niste lucruri care afecteaza pacientul pe termen lung si care puteau fi evitate.

Acum ma lupt cu niste probleme la care se pare ca nu e solutie si care puteau fi evitate. Asta doare cel mai mai tare.

Informati-va dragilor ca nu e de gluma cu scoaterea dintilor. Cititi despre orthotropics sau cautati pe youtube. O sa intelegeti cum partea ortodontica strica partea anatomica.

Multa sanatate la toti!

Claudia
 
O lege privind scrisul corect exista sau in Londra e o exceptie? Gasca lui "decat" bantuie prin lume?
 
Experienta mea a fost ok la Clinica Andra Smile. Sunt aproape de metrou Piata Victoriei, pe Strada Londra 33.
 
Last edited by a moderator:
O știu personal, și am fost mulțumit și eu, ca persoană și comunicare (AC), dar nu am apelat la servicii. :smile:

Eu merg aici (Clinica Stomatologică ArtDent Total http://www.artdent-total.ro/) - pe Plevnei, și sunt foarte mulțumit, deși prețurile nu sunt mici. Serviciile însă mi se par foarte bune!
 
Am văzut ca e user nou și a scris o recomandare. Am mers pe benefit of doubt, poate m-am înșelat.
 
Back
Top