Recomandare cazare în...

jarod

Super Moderator
Am văzut că erau nişte posturi prin alte thread-uri, da` am zis să fac thread dedicat. Aşa că încep eu:

Londra. Sper să fac un city-break pe la sfârşitul lui noiembrie, împreună cu un grup de 20+ persoane. Da` nu prea găsim cazare. Cerinţele ar fi: să fie în Londra ( :smile: ), ieftin, curăţel şi aproape de un mijloc de transport în comun.

Momentan n-am apucat să sap prea mult pe tripadvisor/holidaycheck. Colegii au găsit ceva Holiday Inn, dar nu e chiar în Londra. :smile:

după ce-mi recomandaţi mie ceva, simţiţi-vă liberi să recomandaţi locuri de cazare şi prin alte părţi :biggrin:
 
Frumos oraşul, dar nasol pentru tine să organizezi cazarea, că Londra e un oraş gigantic şi foarte scump. Dacă nu e neapărat ca cei 20+ de oameni să şi sforăie sub acelaşi acoperiş, atunci poţi găsi mai uşor cazare împrăştiindu-i la hoteluri/hosteluri mai mici. Ieftin şi central şi curat ar fi miraculos să găseşti, până şi nişte cottage transformate în hotel la periferia Londrei (2-3 ore de mers cu maşina pe autostradă) sunt înghesuite şi scumpe.

Eu am stat la Crestfield Hotel, un hotel mic pe strada Crestfield, vizavi de gara internaţională (şi staţia de metrou) St. Pancras, în piaţa King's Cross. Avea două corpuri de clădire, camere mititele cu baie claustrofobică, dar curăţel şi foarte comod de ajuns cam oriunde. Micul dejun nu te ghiftuia, dar era ok, cu condiţia să te scoli mai devreme şi să prinzi loc la masă :smile: Angajaţii erau ruşi, bucătăresele nu vorbeau o boabă engleză şi nici n-au priceput ce-i aia „microwave” când am vrut să ne încălzim ceva.

Jur împrejur e plin de alte hoteluri la fel de mici. Poţi căuta şi rezerva prin booking.com sau alte site-uri de profil.

Zona e foarte bună fiindcă ai gara aproape, la fel şi autobuze şi staţia de metrou. La vreo 5-6 minute de mers pe jos e un supermarket Tesco, alături sunt fast food-uri cu fish&chips bun sau mâncare arăbească/americană, magazine mici cu ziare şi reviste deschise până târziu în noapte. Downside e preţul, care la 50-60 lire pe noapte cam pişcă la bugetul de călătorie, deşi e ceva rezonabil pentru scorurile de acolo.
 
Nu organizez io, da` am zis să-mi dau şi io cu părerea, în speranţa că vom reuşi, în final, să alegem ceva ok. Thanks for the links!
 
Salut!

Aş avea şi eu în plan nişte plimbări până la Bucureşti. Ştiţi ceva hotel/pensiune ieftin(ă)? Nu mă interesează numărul de stele, vreau doar ceva ieftin şi curat. :biggrin:
 
Am stat lângă Braşov o noapte la hotelul Rolizo. Seara au fost ceva probleme cu duşul (s-a-nfundat), dar s-au rezolvat cam în 15 minute după ce-am anunţat la recepţie (a venit un nene). A doua zi dimineaţa n-au strâmbat din nas şi ne-au servit micul dejun la 11 (deşi programul era între 7 şi 10). De asemenea, n-au comentat când am zis că vrem să lăsăm o maşină în parcare până după-masă după ce-am făcut checkout-ul.

Preţ cameră: 125 lei
 
Back
Top