Recomandare boxe

Multumesc dreamer.

Vad ce zice si hulubei pe privat si ma vad si cu placa de sunet in mana si iau o decizie. Mersi.
 
as vrea sa imi spuneti daca stiti unde as gasi niste suporti pt difuzoarele mele ca sa le pun pe perete...
deci...am o combina panasonic ak520 cu 2 difuzoare si un subwoofer....as vrea sa imi pun difuzoarele sus pe perete dar nu stiu ce suporti sau cum sa fac...difuzoarele sunt destul de mari .. 241 x 360 x 239mm si imi ocupa mult spatiu pe masa....pls HELP !!!

poza : http://www.davidddg93.ilive.ro/panasonic.jpg

p.s. sa nu coste suportii mai mult de 200 de ron
 
Iar daca esti surd ca mine, alegi asta:

http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=4&categoryId=196&itemId=204#

Pentru mine, cuplate pe un Creative SB Live! de 45 lei, legate la un singur canal cu tot cu o pereche de casti, se aud ca nimic pana acum.
E drept, stau la bloc si nu dau muzica tare, vecinii nu sint obligati sa asculte ce ascult si eu, dar cand vreunul mai calca stramb cu cate o manea pusa prea tare, e suficient sa dau mai tare si se simte binisor subwooferul.
 
Ca idee, pentru calitate mai bună a sunetului căutaţi sisteme cu frecvenţe care pleacă de la minim 20-25Hz. Bass-ul va fi mult mai clar. :wink:
 
Ca idee, pentru o calitate cat mai buna a sunetului alegeti-va boxe potrivite cu camera, daca o sa inghesuiti boxe de 25 hz in dormitor o sa aveti numai reflexii si rezonante, nicidecum o calitate acceptabila a sunetului - iar bass-ul sub 50 hz oricum va fi la vecini, conform legilor fizicii. :biggrin:
 
cum adica 2 cuie? nu am in spate la ele suport pt prins pe perete.....cum sa fac mai exact numai daca dau gaura in boxa...
 
Man, alea nu sunt boxe, crede-mă. Şi asta ţi-o spune unul care NU e audiofil... Cu sau fără gaură, tot prost sună.
 
Un suport in forma de L, cu boxa pusa pe latura mica a literei. Dai doua dibluri in perete si acolo sta. Poti sa faci L-ul ala din metal grunduit, ca sa stii ca ramane pe eternitate fixat.
Din nefericire, cand o sa te maturizezi, o sa iti para rau ca le-ai suit acolo sus. Nu de alta, dar cel mai bun si "plin" sunet il dau boxele care stau pe podea, si nu cele cocotate in colturile camerei.
 
chrisTian iti multumesc de idee.... le-am avut odata puse in alta camera sus pe dulap...si subwooferu jos...se auzea splendid... dupa aceea le-am pus jos din cauza unor renovari...nu se auzeau chiar asa...si acum le-am adus intr-o alta camera ... si nu se aud asa bine daca stau jos..credca o sa raman la ideea lui chrisTian cu un suport in forma de L... o sa apelez la careva care stie face....altcineva alte idei?
 
Nu inteleg dilema ta. Cum pui doua boxe? Le pui pe un raft, pe un suport. Te duci intr-un magazin de mobila si le zici problema ta si o sa iti ofere solutii. Le agati cu sfoara. Le pui pe rafturi de sticla. Sunt o mie si una solutii de a pune doua boxe pe pereti. Poti sa gauresti peretii si sa le pui in pereti la propriu.

Sky's the limit.
 
Boxele mele maestro au 15 ani şi-au început să scoată un fâşâit destul de supărător (cu cât le dau mai tare, cu atât e mai deranjant). Nu e un zgomot liniar şi dispare dacă scot mufa din spate de pe placa de bază. Pe lângă asta, una dintre boxe muţeşte subit şi aleator şi tre să-i dau câteva capace să-şi revină. Prin urmare, am zis c-ar fi cazul să le-nlocuiesc.

Mai e valabilă recomandarea Microlab sau a apărut ceva mai bun între timp? Momentan îs în dubiu dacă să iau ceva 2.1 sau să rămân la două boxe simple.

Am pus şi-o poză în caz c-o să dispară linkul.
0FGTT0.JPG
 
Back
Top