Reclame geniale la masini

Razboiul reclamelor auto la americani:

"Batalia" a avut loc in Santa Monica (California) iar ordinea de aparitie a banerelor este cea de mai jos.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


Cel din urma nu stiu cat de real este...
6.jpg
 
Nu, dar după cum bine a punctat Thor, este prea evidentă. Puteau foarte bine să filmeze o scenă de sex cu cearceafuri pe care să fie imprimat Clio şi tăt aia era :biggrin:

Plus că nu-i maşina care să trezească asemenea sentimente, dacă era acolo un Ferrari Daytona mai ziceam, aia e maşină sexy, nu cutia aia pe roţi de Clio :biggrin:
 
Nu știu mașinile cum sunt... dar mie îmi plac la nebunie reclamele ăstora de la Skoda. :biggrin:
 
Shoot me! Reclama mi se pare slaba, mesajul e interesant dar prost pus in practica. Si nu inteleg de ce chinuie o motocicleta pe-acolo.
 
Mie reclama mi se pare misto. Masina nu stiu cum e. Mesajul e destul de interesant si mi se pare ca e foarte bine pus in practica. Motocicleta e chinuita in stilul ala ca sa evidentieze mai bine conceptul de pure-madness/lunacy, ce a stat la baza proiectarii masinii. :smile:
 
Din cat am mers sau condus masini Skoda una singura (un model sport cu motor de vreo 200 CP) avea o apropiere de madness, restul sunt mai comune decat mersul cu troleibuzul. Da, ai dreptate, chestia cu motocicleta e lunacy, restul imi aduce aminte de Harry Potter.
 
La 200 CP, era Octavia RS pe benzina, care, conform unora, nu are mare tangenta cu sportul (sasiu, setari, etajarea cutiei, curba de cuplu).
Mie, Fabia RS nu-mi inspira deloc sportivitate, cu atit mai putin lunacy. Este un hatchback anost cu un motor (relativ) puternic. Dar reclama mi se pare misto.

Nu le-am condus, dar imi place citesc mult despre masini (am teancul de TopGear in baie :biggrin:).
 
OK, ignorati comentariile mele pentru ca masinile (si motocicletele) nu imi produc vise noaptea si nu citesc TopGear. Singurele masini care ma fac sa tresalt serios sunt cele de Formula 1 cand sunt spectator pe circuit, de la 50 de metri sunetul este ... de nedescris (discutabil, dar intrece la impresia artistica un supersonic de vanatoare care trece in fortaj pe la 200 de metri distanta). Restul e plictisitor, anost, commodity, obsolete, utilitar, intre un dric si un hatchback nu vad mare diferenta.

Personal detest Fabia, mai ales de cand mi-a bagat 'puter motorina in cea pe care o conduceam si nu s-a vazut nici o diferenta (da, era pe benzina; da, era alt model, dar scria Fabia pe ea).
 
N-ai zis Fabia, ai zis Skoda. Iar la 200 CP poate fi doar Octavia RS pe benzina. Octavia sport diesel are mai putini cai - vreo 170 - iar Fabia si mai putini. Sau poate n-am inteles ce vrei sa spui.

N-am bani si implicit timp de curse F1 dar am vise umede cu masini si ma trec transpiratiile cind vad Mazda MX-5, Abarth 500 sau Subaru Impreza (WRX STI). Si salivez dupa pozele Focus-ului RS500.
Ar trebuie sa ma jenez? :smile:
 
Ar trebuie sa ma jenez? :smile:
Sigur nu.

Curse F1 accesibile sunt la Istambul si Hungaroring, de obicei una pe la inceputul verii si cealalta in august. Nu e nici departe (mergi cu masina) si nici prea scump ca sa o faci macar o data.
 
Păi sunt multe reclame de genul ăsta și la noi, mașină adusă de afară, a fost a unei pensionare care mergea cu ea sâmbăta la cumpărături. Are 10 ani și 20 de mii km.. :biggrin: Doar că nemții au pierdut ideea.
 
Back
Top