Reclame geniale la masini

Wait, what?
Let me explain: ideea e că baba nu putea să facă nici spelling right, în aparenţă. Da' mă rog, se pare că unii au detectat ceva în neregulă.
just wondering: L, what is wrong?
 
Oribil. Si reclama, si tipu', si tipa, si masina. Eventual si strada... :tongue:
100% with you. Reclama e plina de clisee penibile, exagerate. Parca e facuta pentru dobitoci fara imaginatie. Iar masina, valeu! Instrumente de bord si plastice luate direct de pe Doblo. Cam cea mai de rahat masina dpdv al raportului pret/calitate in care am avut neplacerea sa ma urc. Ca mai toate Fiat-urile, de altfel. :hihi:
 
Reclama e mai stupida decat media reclamelor la masini. Masina e masina, e doar o alta masina gen Mini Cooper. Tipul ala cu moaca de metrosexual ochelarist carierist oricum apreciaza mai mult masina decat pe domnisoara aceea si are si el dreptate, e cam neigienic sa se spele cineva pe maini in cafeaua ta.
 
Mini Cooper e cam incomod și inconfortabil, în special la drum lung. Nu că nu mi-ar plăcea, just sayin'...
 
Dezgustator cand stau sa ma gandesc ca poate domnisoara aceea a omis sa se spele pe maini dupa ce a facut pipi sau a facut pipi la o toaleta ecologica si nu a avut servetele umede la ea :shocked: Puke_SKTM8E.gif
 
Cafeaua este dezinfectantă, nu prea trăiesc germeni în ea. Get over it. Gay thread that way ->
 
Nu te obliga nimeni sa bei acea cafea. Si dependent de situatie, e posibil sa stea chiar in drum cafeaua ...
 
Dimpotriva, eu eram on-topic. Ma refeream la faptul ca poate-ti sta cafeaua in calea spre masina ...
 
Cred că uitați că în mașina aia nu încap simultan tocilarul și cafeaua lui. Deci discuția e irelevantă. :biggrin: Moar ads pls.
 
Back
Top