Reciclare TV CRT

Foxter

Membru Senior
Cum vechiul TV CRT al mamei mele si-a dat duhul si a fost inlocuit un un LCD acum ma gandesc sa scap de el. Totusi as prefera sa il dau la reciclare in loc sa ocupe loc intr-o groapa de gunoi. Are cineva idei unde sa il reciclez / pe cine sa contactez sa vina sa il ia la reciclare ?
 
Multumesc mult. Ma gandeam ca poate cineva chiar a reciclat ceva si venea cu inpresii despre proces.
 
Eu am reciclat până acum doar baterii, adică mă duc la Mega Image sau Germanos şi le azvârl într-un container special pe care îl au ei pe-acolo. Restul le-am donat (chiar dacă erau defecte).
 
Dacă folosești baterii AA du-le la Ikea când treci p-acolo, pentru 20 de bucăți la reciclat îți dau 10 noi.
 
Am încercat și eu o chestie de-asta mai demult, nu mai știu pe ce site, și m-au sunat peste vreo 2 zile să mă întrebe câte tone de deșeuri am. Când le-am zis că vreo 5 kg au zis că mă mai sună ei. Sure.
 
Revin cu update la situatie:
Am trimis un mesaj pe situl din linkul lui war si nici pana acum nu au venit sa ia TV-ul. In afara de confirmarea ca a fost trimis mesajul catre ei pe site nu am mai primit absolut nici un semn de la ei.

Deja ma gandesc sa caut ceva oferte de buy-back pt TV, ca de la astia nu mai am sperante sa mai vina.
 
Pentru chestii mici găsești "tomberoane" de reciclat electronice pe la Cora și alte magazine mari. Eu așa am scăpat de alea 5 kg de plăci vechi și alte prostii.
 
Eu zic sa le postati intai la rubrica de vanzari/donatii inainte sa le aruncati. Unii sunt pasionati de vechituri...
 
Daaa, chiar! Imi lipsesc: Xeon II Slot2 :smile: si Pentium PRO. Daca mai aveti si altele, dati incoa lista
 
Vreau şi eu 2-3 carcase goale-goluţe, dau la schimb un DVDRW care poate să funcţioneze sau nu (poate e lentila prăfuită, nu ştiu).
 
Vezi AICI daca se califica. Eventual spune-i ca il dai gratis. Nu-i spune ca ai incercat sa-l repari, etc... A crapat, am luat unul nou.
 
Back
Top