RDS Cablelink

Aseară am făcut o videoconferinţă cu ai mei prin Netmeeting şi a mers bine. Azi am stat doar un pic pe YM pe voce şi iarăşi a mers bine. În schimb se dezincronizează modemul în draci, de 3-4 ori pe zi şi îl las aşa până am eu nevoie din nou de el. Telefonul ăla cuplat la modem mi se pare ridicol, dacă cineva încearcă să mă sune de obicei sunt desincronizat. Halal servicii.
RDS, Militari
 
RDS, Grigore Ionescu. Pe 29 şi 30 totul mergea brici. Nici o diferenţă faţă de perioada cu limitare.
 
Grupul RCS/RDS, pe langa serviciile de telefonie, internet si cableTV a inceput sa-si ofere programele si prin satelit, televiziune Direct To Home. Acoperire in toata Europa :wink:
Cei interesati pot citi mai multe aici DigiTV.
 
Originally posted by jarod
Şi prin alte locuri se mişcă infect de 3 zile Cablelink? Aici, de când cu necontorizarea traficului de sărbători, a început să se târască.

Fraţilor vă anunţ că „necontorizarea” de sărbători a fost O MARE ŢEAPĂ . Am dat în seara asta telefon la „suport” şi mi s-a spus că traficul de sărbători a fost contorizat „normal”.

Mârlănia celor de la RDS, în cazul meu (şi probabil a voastră) a fost următoarea: pe 1 şi 2 ianuarie 2005 dacă intram pe admin.rdslink.ro să-mi vizualizez traficul nu apărea nimic, pe 3 ianuarie înspre după-amiază a apărut tot. Acest tot, în cazul meu va însemna că luna aceasta când va veni facura, voi mânca apă de la robinet şi ceea ce am downloadat de pe net.

Last edited by jarod: mai uşor cu împuşcatul bizonilor. Sters nişte afirmaţii prea vehemente.
 
Vorbeşte în numele tău. Mie mi-a venit mail de la ei pe 29 decembrie cum că în perioada 24 dec - 3 ian nu se contorizează şi nu s-a contorizat. Adică s-a contorizat, dar s-au şters zilele respective din baza de date. Şi mai ştiu şi pe alţii cărora nu li s-a contorizat. Deci marea ta ţeapă e sau o greşeală, sau o decizie la nivelul RDS Bucureşti (am mai citit că nici alţii din Bucureşti nu au beneficiat de trafic gratuit perioada asta).
 
În numele meu am vorbit şi în nici un caz nu am pus la îndoială afirmaţiile tale. Nu te condamn pe tine pentru ţeapă dar în cazul meu există una. Sper să nu fie o ţeapă ci doar o greşeală, rămâne de văzut.
Scuze dacă am părut că te condamn pe tine, nu mi-a fost în intenţie.
 
Si la mine s-a contorizat, tot. Chiar si cand a fost computerul oprit, 1,5KB tot au "fugit".
Probabil ca la voi nu s-a contorizat metro.
 
La noi metro = Arad care oricum nu se contorizează. Când am zis că nu s-a contorizat, vroiam să zic că ultima zi cu trafic, pe pagina unde verific traficul, apare 23 decembrie iar prima din noul an e 3 ianuarie. Restul zilelor nu apar deloc. Deci nu s-a contorizat nimic. S-ar putea ca chestia asta să fie doar pentru provincie, nu şi pentru Bucureşti unde tot traficul .ro e necontorizabil.
 
Se pare că iar s-au modificat abonamentele, diferenţele apărând la traficul inclus în abonament şi faptul că toate sunt nelimitate*.
* In momentul in care traficul inclus este depasit latimea de banda va fi limitata automat la 128Kbps.Traficul este nelimitat.
O primă impresie e că va fi jale, cel puţin aici în provincie. Am văzut de sărbători ce înseamnă nelimitat şi mă bucuram că s-a terminat. Dar n-a fost să fie. :frown:
 
Si mie mi-a luat ochii pagina RDS-ului cu traficul nelimitat si steluta lor. Peste cateva momente am fost tras de maneca si atentionat la tabelul cu tarife unde zice
Originally posted by http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm
Abonament -- Depasiri USD/MB
9$ -- 0.04
15$ -- 0.02
20$ -- 0.015
29$ -- 0.01

Depasirea cui? A traficului nelimitat? Sau este nelimitat ca si pana acum, adica platesti tot ce zboara peste numarul de GB inclusi, dar baietii de la marketing au facut o boacana?

:confused:

PS: quote: "Ce mai e special? Tarifele sunt speciale!" No kidding!:rolleyes:
 
Probabil că se referă doar la extern. Tarifele sunt speciale pentru că plăteşti cam acelaşi preţ ca în Europa de Vest pentru o viteză de ~256 de ori mai mică. :capu:
 
Normal ar fi ca fiecare abonat RDS să fi fost anunţat în prealabil de această importantă schimbare, dacă nu prin poştă măcar prin e-mail. Dar RDS se comportă în continuare anormal şi ne lasă să bîjbîim. Avînd în vedere istoria RDS cred că cel mai înţelept ar fi să mai aşteptăm pînă vom fi siguri de acest trafic nelimitat, poate ne va anunţa şi pe noi cîndva cineva.

P.S. După cum spunea şi jarod, nu ştiu cum va „suporta” reţeaua RDS traficul nelimitat dacă nici pe cel limitat nu-l „suporta” prea bine. Dar vom trăi, vom plăti abonamentul şi vom vedea.

edit Se pare că au scos pasajul cu depăşirile taxabile de pe site. Pentru utilizatorii vechi, abonamentele cu trafic nelimitat vor fi valabile după facturarea din luna ianuarie.
 
Last edited by a moderator:
De ieri, si eu am 90-95KB/s (se vede ca banda e de 768kbps). Abonamentul este de 15$. Mai multi utilizatori pe diferite forumuri au semnalat aceasta crestere.
Probabil rds face teste sa vada cum suporta reteaua un trafic mai ridicat. Cred ca pana la urma de aici va veni diferentierea de abonament, vrei viteza... cotizezi.
 
Eu din cauza calitatii proaste a serviciului am schimbat abonamentul de 39$ cu cel de 29$. De vreo luna si ceva nici nu se mai apropie de 256kbps, iar in timpul zilei pe extern sunt clar limitat (12-13KB/s).

O sa schimb si eu abonamentul de la 29$ la 9$ ca sa am 100KB/s, e clar ca daca le dai prea multi bani te injura si isi bat joc de tine.
 
Se pare ca pliantul cu oferta RDS cablelink in Timisoara, pentru abonatii noi, ar zice asa:

9$ - 2 gb 256kb/s extern, dupa depasire 128 kb/s; metropolitan 256kb/s necontorizat
15$ - 4 gb 256kb/s extern, dupa depasire 128 kb/s; metropolitan 512kb/s necontorizat
20$ - 8 gb 256kb/s extern, dupa depasire 128 kb/s; metropolitan 768kb/s necontorizat
29$ - 16 gb 256kb/s extern, dupa depasire 128 kb/s; metropolitan 1024kb/s necontorizat
Aici
"Azi in Timisoara, maine in toata tara" :biggrin:
Eu ce sa mai zic, zilele acestea cand faceam download si upload in acelasi timp, pica telefonia.:frown:

Originally posted by morph
Cred ca pana la urma de aici va veni diferentierea de abonament, vrei viteza... cotizezi.
:wink:
 
Damn. Si noi platim pe un abonament business de la rds 110$, pentru 16/256 afara si 512 ro ! This sax.
 
SorCerer, metropolitan în provincie înseamnă doar oraşul respectiv, în acest caz Timişoara.
 
De unde şi până unde s-a ajuns ca Metropolitan să însemne doar localitatea în care este făcută conexiunea? Mi se pare jalnic.
 
Aşa e în provincie. În Bucureşti, metropolitan = tot .ro (adică tot .ro cu care există peering). De ce? Probabil pentru că în Bucureşti infrastructura e mai dezvoltată (acolo sunt peeringurile), iar în provincie e mai slabă. Plus faptul că legăturile interjudeţene nu oferă suficientă lăţime de bandă. Întreabă-i pe ei, sunt cei mai în măsură să îţi răspundă. :smile:
 
Back
Top