RDS Cablelink

Nu, in sensul ca vitezele obtinute cu seederi romani sunt irelevante din moment ce majoritatea providerilor ofera 100Mbps "metropolitan" si sunt interconectati.
Pe mine ma intereseaza strict viteza externa. Spre exemplu, asa am eu acum la iLink (vezi atasament).

Exact Gabriela, m-am lungit eu cu explicatia :biggrin:
war4peace, si iLink si RDS au abonamente de 100 extern, nu doar metropolitan, de asta am precizat. Am postat cam aiurea in topicul Cablelink, de fapt se numeste Fiberlink.
 

Attachments

  • US_download.png
    US_download.png
    157.9 KB · Views: 65
Dacă te gândeşti la upload de n MB pe extern, e cazul să te trezeşti.
Mă rog, sau să mai dormi vreo câţiva ani buni.
 
IP-uri publice pentru toate device-urile legate la router, daca router-ul suporta IPv6? Cel putin asta inteleg eu de acolo.
 
Oricum în rețeaua internă RDS primești IP privat 10.x.x.x, iar pentru acces la net ieși prin PPPoE care-ți alocă un IPv4 routabil. Nu văd utilitatea practică pentru consumator, în afară de pregătirea anticipată a rețelei pentru comutarea pe IPv6 la un moment dat.
 
Ultima dată când am conectat cablul de rețea direct la PC, primeam un IP prin DHCP :smile: Dar ai dreptate, între timp cred că au dezactivat complet TCP/IP în rețeaua lor, trebuie să faci conexiunea PPPoE dacă vrei să meargă ceva.
 
Asta ridica intrebarea: daca fac eu un server DHCP, cate calculatoare isi vor face varza tabela de rutare si daca mai fac si o captura, cate parole/minut obtin? :biggrin:
 
Marketing.

Din perle: IPv6 este esential pentru sanatatea si accesibilitatea internetului.
Alta perla: Este important sa fie cunoscut faptul ca folosirea IPv6 in reteaua RCS & RDS sare efectiv peste orice firewall sau reguli de securitate aplicate pe routerul actual, conectand sistemul tau final direct la Internet IPv6.
 
Ăăă, lasă marketingul, da' exprimarea e mai încurcată decît cea a unui puști de clasa a patra...
 
Pai deh, daca s-a lasat un document tehnic pe mana celor de la marketing care au folosit Gugle translate ... se vede rezultatul.
 
Nici chiar asa, dar a trebuit tradus astfel incat sa inteleaga marea majoritate a abonatilor, nu doar 0,5%.
 
Back
Top