Radiouri FM - Bucuresti

Thor

Membru Junior
In ultimul timp am ascultat SmartFm (107.3Mhz). Muzica mai veche, imi place. Nu au nici reclame multe. Pe la 10 seara incepe o emisiune cu jazz si iti cam vine sa iti iei campii, dar nu ai ce comenta cand e singurul post prins de radioul respectiv. :biggrin:
 

Thor

Membru Junior
@burebista: De la jazz mi se face somn.:rolleyes: Si cum radioul respectiv era singura sursa de zgomot (no TV, calculator busit, radioul doar asta prinde - e blocat selectorul de frecventa), eu mai aveam treaba de facut, numai de somn nu-mi ardea.

@puterfixer: Emisiunea se cheama Jazz Cafe (Luni 23:00 - 00:00).
 

Quark

Zis și Brucan
"MAGIC FM. MUZICA PENTRU O PIELE FINA.
Pentru prima data in Romania, un post de radio indeparteaza tantarii!" :smile:

Intai am crezut ca anunturile alea de pe post sunt un fel de gluma / marketing. Dupa aia am zis WTF si am pus analizorul spectral pe iesirea tunerului. Si DA! Este adevarat! :biggrin: Adica tembelii aia chiar mixeaza permanent 15kHz peste semnalul util. Vai de tweeterele noastre si de urechile celor care aud respectiva frecvanta. :smile:)

Detalii AICI.
 

Cosmin_C

melomaniac
Ce bine ca nu am tweetere la masina. :goofy:
Apropo, citind aici constat ca sunt singul caruia i se pare ca Magic FM se aude cel mai prost din toate posturile: infundat, murdar, pana si vocile se aud infundat, este aproape neascultabil in masina - receptia pare foarte buna, nu sunt probleme tipice de semnal prost ci pur si simplu asa se aude. :frown: Il mai tin inca pe lista celor 6 programte din memorie/hotkeys pentru ca nu am altceva mai bun...
 

Quark

Zis și Brucan
Asa este, de cand ii stiu baga boost la basi. Insa pe un sistem ok nu deranjeaza foarte tare, e ca si cand ai baga ceva bas din corectorul de ton. Eu la masina am tweetere ok, cu bass-ul stau prost iar efectul este ca Magicul se aude ok fara corectii. La celelalte posturi trebuie sa dau cu loudness ca sa se auda ok in masina. Deh... difuri de 10cm. :frown:
 

hulubei

questionable intruder
Credeam ca o corectie buna se face prin eliminarea a ceea ce nu trebuie si nu prin amplificarea a ceea ce nu exista.
 

Quark

Zis și Brucan
Rock FM - 100.6 MHz in Bucuresti. Vad ca l-ati amintit si pe topicul cu "Radiouri online".
 

Quark

Zis și Brucan
103.8 MHz in Bucuresti - Music FM. Un fel de Magic FM dar difuzeaza alte melodii. Deocamdata f. putine reclame. De calitatea hihi nu stiu sa va spun nimic ca inca nu l-am ascultat acasa (la Sansuiuri). :smile:

PS: Parca-parca si-a mai revenit putin si Romanticul (noaptea). Sau o fi murit Julio intre timp... :biggrin:
 

Quark

Zis și Brucan
+1. E totusi o alternativa cand te saturi de Rock FM si de tonele de reclame de pe restul FM.
 

Thor

Membru Junior
Exista vreun post de radio decent care sa se prinda in Ro? Prin decent inteleg sa aiba un playlist cu mai mult de 15 melodii, dimineata sa bage muzica, nu o emisiune matinala cu doi prezentatori obositi. Fara stiri, fara analize de orice fel, fara dedicatii.

In dimineata asta am venit cu masina la servici. 35 de minute am facut. Pentru ca am uitat stick-ul acasa am zis sa bag ceva radio:
- Music FM, Romantic - niste neni insipizi - pas
- Europa FM - Monica Anghel si inca cineva - pas
- Kiss FM - cred ca era ceva Cronica carcotasilor - pas, nu au cum sa fie funny zi de zi
- etc.

Peste tot aceleasi reclame agasante, insipide si repetate obsesiv. Magic FM a reusit sa puna acceasi reclama la interval de 30s, in acelasi calup publicitar. WTF?

Am ajuns pana la urma sa ascult singurul CD din masina, cu melodii din anii '60, primit moca in Cora.
 

Mistral

Alien
Eu mai ascult "Guerrilla de Dimineata" cand am ghinionul sa fiu nevoit sa ma trezesc inainte de 9, si e destul de funny. Si muzica e Ok.
 
Top