Pur şi simplu... Google

Ce fain o să le fie când le contestă Google domeniul! Există atâtea precedente în SUA că nici nu e nevoie de proces.
 
Cu adevarat cool ar fi sa poti seta pe un anumit contact un bot si sa traduca automat orice conv cu respectivul. Asa, doar ca adaugi bot-ul si-ti raspunde cu traducerea ..
 
Ideea e că poţi face o conferinţă cu bot-ul şi el funcţionează pe post de translator.
 
De câteva zile încoace se pare că sunt probleme cu Google Chat şi Google IMAP.
Cel puţin eu nu mă pot conecta la IMAP de mai bine de o săptămână. E intermitent, dar...
 
Ce miscare a generat Google:
Microsoft vrea Yahoo! pentru 44 de miliarde de dolari. Yahoo! analizeaza atent oferta
de Vlad Barza, Adrian Vasilache HotNews.ro
Vineri, 1 februarie 2008, 13:43 Economie | IT


Microsoft a anuntat ca a facut o oferta de achizitionare a companiei Yahoo! in valoare de 44,6 miliarde de dolari, transmite FoxNews.com. Compania fondata de Bill Gates ofera 31 de dolari pentru fiecare actiune Yahoo!. Tranzactia ar fi una dintre cele mai mari achizitii din domeniu si este vazuta ca o incercare din partea celor doi giganti de a face fata provocarilor venite din partea unor jucatori noi precum Google. Miza este piata de publicitate pe internet, care se estimeaza ca va creste de la 40 miliarde dolari in 2007 la 80 miliarde dolari pana in 2010. Yahoo! a anuntat ca va evolua cu mare atentie si promptitudine oferta.

[...]

Sursa si continuarea.

Google = Bau Bau :biggrin:
 
Mă mir că nimeni n-a pomenit de interconecterea Google Chat + AIM.
În Google mail pot să mă loghez şi pe cont de AIM, cam acelaşi lucru pe care în oferă Yahoo+MSN în Yahoo Messenger.
 
Astept cu interes interconectarea interconectării. Google Chat + AIM cu Yahoo + MSN. Va fi o lume mai simplă :biggrin:
 
Jabber este un protocol de prezenţă şi comunicare (se mai numeşte şi XMPP - eXtensible Messaging and Presence Protocol) care este folosit, printre alţii, şi de Google Talk.

OpenID este un standard deschis de autentificare (în principiu pe web, da' cred că poate fi extins şi în / pentru alte scenarii).

Jabber + OpenID = :love:. :biggrin:
 
OK, jabber-based solution folosesc şi la muncă, dar tot nu pricep ce legătură are cu unificarea tuturor conturilor sub unul singur...
 
Ideea e că toţi clienţii ar putea comunica prin Jabber şi teoretic ar fi compatibili pentru intercomunicaţii. În acel caz este suficient un singur cont (pe Google, Yahoo, MSN sau altele) şi poţi discuta cu oricine din orice reţea, nu mai ai nevoie de n conturi şi parole. În practică nu se poate din cauza protocoalelor diferite, autentificării proprietare şi mai ales a lipsei de interes a companiilor amintite.
 
Back
Top