Eu am rămas la „wtf” când zicea că aplicația pentru SMS poate să dispară, fiind înlocuită de vreo viitoare formă a G+ Circles crap.
Daca ar fi sa fac o predictie, tot mai multi se vor orienta catre solutii personale, gata cu serviciile 'gratuite'.
Daca ar fi sa fac o predictie, tot mai multi se vor orienta catre solutii personale, gata cu serviciile 'gratuite'. Mie mi s-a cam luat de Google de cand au renuntat la Reader.
Nu cred. Probabil doar 0.01% din utilizatorii de servicii "gratuite" ar fi in stare puna in functiune/exploateze o solutie personala.
Ai avea 3 posibilitati: server in debara cu abonamant de internet business + factura de energie electrica, server cumparat si dat in custodie unui datacenter sau un VM/VPS inchiriat pe undeva.
Interceptarea se face si pe traseu, la ISP, nu doar la corespondenti.
Cel care mai are si altceva decat mail pe acel server.Feedly este ok ca înlocuitor
Serios, cine își face server în debara pentru uz privat când cu 10-20$ pe lună închiriezi zeci/sute de GB cu un VM dedicat într-un datacenter?![]()
Cel care mai are si altceva decat mail pe acel server.
BTW, cine scrie un ghid despre cum se instaleaza un server de email personal ca alternativa la gmail+IMAP?
Iar citești pe diagonală. Un VM închiriat într-un datacenter poate foarte ușor să fie ce vrei tu și să conțină ce vrei tu, nu doar e-mail.
Cel care mai are si altceva decat mail pe acel server.
BTW, cine scrie un ghid despre cum se instaleaza un server de email personal ca alternativa la gmail+IMAP?
deja Google a început să schimbe permisiuni pentru root în 4.3, efectiv end-userul care nu face root este avantajat clar, iar cel ce rootează are mult mai puține avantaje VS dezavantaje.
Daca ar fi sa fac o predictie, tot mai multi se vor orienta catre solutii personale, gata cu serviciile 'gratuite'. Mie mi s-a cam luat de Google de cand au renuntat la Reader.
Adică? Ce permisiuni?
Root de obicei înseamnă recovery, nandroid backups, power tools şi alte chestii de care nu cred că au habar marea majoritate. De fapt nici nu ştiu de ce face root lumea care nu se pricepe oricum să-l folosească, probabil ca să pună alt ROM.
Eu aş vrea să-mi instalez ceva pe care să ţin contactele, notiţele şi calendarul. Server în debara este, este şi hosting. Problema e că n-am găsit niciun soft care să nu presupună să buchiseşti o lună configuraţii obscure.