Pur şi simplu... Google

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Google Chrome ocupă mai puţină memorie decât Mozilla Firefox! Oh wait...
Chrome.png

...Ca să nu mai calculaţi şi voi "da mano": cca 869 MB ocupaţi cu 10 tab-uri şi nimic altceva.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Memoria e indecent de ieftină iar ce arată Task Manager e cu cîntec dacă nu e vorba de Private Working Set. Firefoxul meu ocupă ~ 527 MiB cu două file deschise și zău dacă am vreo problemă cu asta. Ba chiar mi-ar plăcea să ocupe și mai mult dacă s-ar mișca și mai repede.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,496
Asta n-o inteleg nici io. Am 4 jiga de RAM si ma calicesc la citeva sute de mega ocupati de nu's ce program? Din partea mea poa' sa stea ocupati toti aia 4 jiga daca asta face ca programele respective sa fie mai vioaie. :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Măi, nici pe mine nu mă deranjează asta în mod special. Am şi aflat de ce se întâmplă.
Ideea e că se formase ideea asta cum că vezi-doamne Chrome e mai sleek, mai rapid, etc.
Plus, o chestie interesantă: în GMail, dacă fac scroll, un core e ocupat complet şi Chrome face scroll greu şi urât. WTF.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Singurul browser care știe să facă scroll (și mă seacă problema asta de 10 miliarde de ani) e Internet Explorer. Punct.
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Messages
531
Google Chrome ocupă mai puţină memorie decât Mozilla Firefox! Oh wait...
View attachment 7759

...Ca să nu mai calculaţi şi voi "da mano": cca 869 MB ocupaţi cu 10 tab-uri şi nimic altceva.
Diferenta este ca atunci cand inchizi un tab, memoria chiar este eliberata. Ceea ce Firefox nu stie sa faca inca prea bine. Ca arhitectura multiproces le permite asta, spaga lor, Mozilla inca incearca sa o faca sa functioneze.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
1,965
Cand inchzi tab-ul in FX, nu discardeaza elementele paginii respective, raman in memorie in caz ca te razgandesti si dai CTRL+SHIFT+T, sa nu mai faca reload la pagina (si am impresia ca retine si istoricul pentru tab-ul respectiv). Daca chiar te deranjeaza aia cativa zeci de mega de RAM ocupati astfel, ai niste parametri cu care te poti juca prin about:config.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,182
Nu câţiva zeci de mega, ci câte un giga de RAM ocupat cu aşa ceva :smile:. Eu nu închid Firefox, aşa că după câteva zile ajunge la cifre impresionante.
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Messages
531
That's what he said. Nu este vorba de cativa MB, sunt sute de MB de RAM alocati uitati asa pentru... Undo closed tab? WTF. :biggrin:
 

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Messages
361
Eu pe XP am alta problema: chiar daca am un singur tab deschis in FF si nu sunt animatii flash la greu, totusi cand dau shut down la calculator, procesul Mozillei ramane blocat. La fel se intampla si cand am +10taburi deschise. Verificat pe doua configuratii diferite, ambele cu XP. In W7 se comporta la fel FF4 ?
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,496
M-a pus dracu' de-am instalat de curiozitate Comodo Dragon (Chrome in varianta customizata de Comodo) si acu' am o problema. Mare. Nu ma mai dezlipesc de el. :what:
Arata fix ca ultimul Firefox, am extensiile de baza din Firefox disponibile dar am cistigat viteza. Moama si ce viteza. Cel putin acasa cind il lansez de pe SSD nici n-apuc prea bine sa termin clicu' si pagina e afisata. :biggrin:
Una peste alta se pare ca a venit tare din urma Chrome si vad ca are si suport pentru extensiile folosite de mine pe Firefox. Plus de asta am vazut ca automat ruleaza in sandbox PDF viewer-ul build-in si Flash playerul.
Deocamdata stau cu el ca sunt impresionat.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,871
Google a inceput s-o ia pe calea "fuck users". A durat mult, dar inevitabilul s-a produs.
Cautarea imaginilor a devenit enervanta si pe jumatate nefunctionala. Ce alt motor de cautare exista si functioneaza?
BTW, stie cineva cum arata mediul de identificare MILF pentru bacteriile Lisin-pozitive? Toate site-urile imi arata babe cu ţâţe mari. :mda:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,871
Mobilitate - Indol - Lisina (Lysine) - Fenil-Alanina
Si deci care-i acel motor de cautat imagini care inca mai functioneaza?
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Messages
976
Tu te plangi ca nu gasesti MILF pe net? Cicat, retarzii au scos partea de telefonie din Honeycomb. But wait, o baga inapoi in ICS. Un fel de "FUUUUUUUU what the crap have we been smoking?". Nu dom-le ca cine foloseste tableta pe post de telefon? Aceiasi oameni care folosesc Ipod-ul pe post de telefon. Prin skype.
A, si vrei sa copiezi date pe SD-card din memoria interna pe o tableta cu Honeycomb? Nu.
 

Dashu

Membru
Joined
Oct 7, 2004
Messages
226
Mda, deci se aproapie de functionalitatea iOS (telefon primit de la companie, hardware e minunat, iOS-ul il urasc, prea multe limitari). Poate-si revin astia cu Androidu', ca-s prea dubioase limitarile astea.
 
Top Bottom