Pur şi simplu... Google

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
2 down, 6 to go. Haideţi că mai e marfă. Nu vreau să rămân cu ele în pod :smile:
Mai am și eu vreo 7, parcă, dacă e cineva interesat. E înteresant, dar nu merge sub Opera, nu recunoasțe Iron (ver 3.x) ca fiind Chrome și în general dacă nu ai cu cine să îl folosești e frumos dar inutil.
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Mai am si eu 15. :biggrin:

Imi place conceptul la nebunie, pacat ca, intr-adevar, nu prea ai cu cine vorbi.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
De ce ar folosi cineva și un client IMAP pe calculator, când tot ce ai nevoie zilele astea e un browser? Până și un Office e discutabil, când ai Google Docs.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
E o chestie de preferinte personale. Pentru mine interfata web e o chestie folositoare doar in caz de urgente, in rest prefer un client IMAP in fata oricarei interfete web.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Probabil ca ati observat logo-ul Google din ultilele zile, cel facut cu ocazia aniversarii a 30 de ani de cand a fost creat jocul Pac-Man.
Poate ca unii din voi nu stiu, dar acest logo nu este un simplu... logo ci o versiune jucabila a lui Pac-Man. Cateva click-uri de mouse pe logo si incepe jocul. :biggrin:

Uite si partea amuzanta:

Wikipedia said:
For the 30th anniversary of its release, Google changed its homepage logo to a fully playable version of the game being the first fully interactive Google logo. The long-lasting impact of the iconic game and the nostalgia associated with it was apparent, even after 30 years, when companies across the world were experiencing precipitous drops of productivity with the Google version and some temporarily blocked the Google website from their workplace computers on the Friday it was uploaded.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Economia americană a pierdut cu ocazia asta milioane de dolari. A mai pierdut şi când oamenii se duceau la budă, se scobeau în nas, se uitau pe pereţi, socializau la serviciu, puneau apă la florile de pe birou, ştergeau biroul de praf etc. Faină meserie asta de jurnalist.
Am şi eu o ştire. Ştiaţi că dacă aduni 1 plus 1 de un milion de ori da fix un milion? Cum comentaţi? :biggrin:
 
Top Bottom