PSU Spire Jewel Series

Din al doilea răspuns eu zic să nu ai mari pretenții și să faci direct reclamație la OPC/Poliție/etc.

Imo nu te poți aștepta la nimic bun de la unii al căror reprezentant pe forum este cvasianalfabet.

89AKw.png
 
Am discutat cu stapanul sursei, din verificarile lui ipman si miahi se pare ca adevarul crud e ca spire a angajat delux sa ii faca sursele Spire Jewel iar posesorul mi-a zis ca nu merita trimiterea in service dar merita povestita cu lux de amanunte pe forumul PC Garage toata istoria urata a acestei surse.

Probabil raspunsul lui Para a venit pe fondul iritarii provocate de ironia mea. Ce pot sa fac daca e asa sensibil ? :biggrin:

Sursa ajunge maine la ipman pt verificari si pt a ne lamuri cum naiba o sursa nu poate sa stea in priza mai mult de 2 luni fara sa se strice (si nu tot timpul cu sistemul pornit).
 
Ok deci mai nou dacă ești iritat devii analfabet :biggrin: Era iritat și când și-a scris semnătura? :biggrin: O să adaug asta la lista de "things that cause grammar glitches".
 
Forumul unei companii nu e organizat pe meritocratie, angajatii sunt automat admini/moderatori etc. indiferent de numarul de clase din foaia matricola. Si oricum dupa 20 de ani de luat Bacul in grup nu poti avea pretentii nici de la un absolvent de liceu, iar in majoritatea facultatilor nu se invata gramatica limbii romane.

Cu alte cuvinte, orice ghertoi ar putea ajunge "staff" pe un asemenea forum doar pentru ca stie sa tina o surubelnita in mana de capatul cauciucat sau plastifiat; cu cat e mai ghertoi cu atat e mai tafnos. Normal, totul e ipotetic si nu are nici o legatura cu persoane sau situatii reale din acest film artistic.

Lasa ca o face ipman, probabil mai buna decat era in varianta originala daca nu e prea prost proiectata.
 
Ar trebui sa punem o introducere la primul post din thread:

The rise and fall of Spire Jewel, a story of rise, betrayal of the buyers and trash power supply, from decent to trash all in the name of cash.
 
Eu cel putin pot sa constat si sa critic daca o fi cazul. Pot schimba eventuale piese de calitate proasta, daca costurile nu devin absurd de mari incit sa nu mai merite.
DAR nu pot schimba design-ul initial si unele piese critice, si nu numai din cauza de costuri. Acasa nu am o fabrica de electronice, sculele si banii investiti in ele nu pot fi in nici un caz comparate cu cele ale producatorilor sau ale altor oameni care s-au nascut mai spre vest, mai norocosi financiar, care-si permit sa cumpere o sursa, sa o faca bucati si sa faca un review. Si care, culmea, (ei, nu noi) traiesc intr-o tara in care sigiliul nu e lege sau motiv de a nu schimba/repara ceva.
 
Raspuns de tot rahatul de la PC Garage! User-ul ala n-ar trebui sa scrie pe forum. Face firma de rusine.
 
L-am turnat pe câte forumuri am apucat, l-o fi luat șeful în șuturi în derriere rofl :biggrin:
 
Conform ca actualele Spire 420W au electronica Delux inauntru, am dasfacut vreo 2 exemplare venite la garantie. Dar, cel putin pe astea de la mine nu scrie "Jewel" ci doar Spire un-nume-cod-generic-de-produs-OEM iar pretul este foarte mic, aproape de modelul original de la Delux. Deci mda. :mda:
 
LOL! :bravo:

Interesata turnura a evenimentelor. Tocmai am desfacut de curiozitate o sursa Spire SP-ATX-550WTN-PFC care zacea prin casa, dar asta vad ca are electronica se la Seventeam .
 
Dacă zici că ai apelat la garanţie de mai multe ori cu ea, probabil ţi-au dat un model nou :smile:.
 
Da, probabil au schimbat-o cu un model nou, ti-au facut "upgrade" la modelul asta mai bun. :biggrin: Sau, daca carcasa e tot aia de Jewel, inseamna ca au inlocuit doar interiorul, dar tot cu Spire...

P.S. Ca o paranteza, macar de era interiorul de la Delux 650W ca ar fi fost un upgade, dar nu e cazul. :frown:
 
Back
Top