Ieftinăciuni de jocuri

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Cred că nu avem o secțiune pentru așa ceva și ar fi utilă. Nu știu dacă e vizibilă public, dacă nu este poate o mută cineva.

Doar azi, STALKER - Shadow of Chernobyl costă 2 EUR pe STEAM. X2 + X3 la 5.5 EUR.

În fiecare zi până pe 3 ianuarie vor fi promoții la câteva jocuri și în toată această perioadă unii editori vor avea discount permanent între 25 și 50% la aproape toate produsele lor.
 
E promoție la Good Old Games pentru jocurile publicate de Digital Games Factory; eu tocmai am cumpărat toată colecția Commandos cu vreo $8.
Clic me.
 
Ar fi mișto ca topic de promoții, nu doar la GOG. Câteodată le mai ratez și eu și-mi dau palme (a fost odată DiRT2 la 2EUR pe steam la vreo 2 luni de la lansare).
 
Imo așteptați reducerile de Crăciun. COD BO este încă obscen de scump, wtf?
 
E de black friday. As fi crezut ca e pentru toata lumea, tin minte ca acum un an sau doi am luat un cont de WoW + BC foarte ieftin tot in perioada asta.
 
Nu vreau sa deschid un topic nou, asa ca intreb aici: are cineva un Beta Key in plus pentru SW:TOR, sau macar idee de unde as putea face rost de unul? Ma roade gandul sa-l incerc. Multumesc :smile:
 
Vezi că au fost foarte permisivi cu beta key-urile. Încearcă doar să te înregistrezi pe Game Testing Portal la ei și cred că primești una cât de curând. Dacă nu, eventual dă un PM și-ti dau ce mi-au trimis mie, eu n-am avut spațiu și timp să-l instalez. :tongue:


Deși... cred că se termină azi-mâine.
 
Back
Top