Programe de care n-a auzit nimeni

http://www.theatticnetwork.net/dakota.phpProject Dakota is a easy way to update Windows XP.
It is a CD that contains all the updates found on the Windows Update Website, including Service Pack 2, with a small standalone programs that run the updates in the order specified by Microsoft according to the order set by Microsoft.
It also includes common programs found on most computers such as Adobe reader, Spybot S&D and Quicktime (and lost more :smile:)
http://www.theatticnetwork.net/dakota.php
 
De-abia azi am auzit, din întâmplare, de AIMP2. Dacă săriţi peste engleza aproximativă a site-ului, daţi de un Audio Player foarte interesant :smile:
 
Nu stiu de ce, dar Winamp ma multumeste de ani de zile, sunt obisnuit cu el de ani de zile, nimeni nu m-a putut convinge ca un alt soft mi-ar aduce beneficii substantiale (in special pe partea audio). Chiar mi-ar fi greu sa renunt la "bunul Winmap" la ceva asemanator, doar de dragul schimbarii.
E ca si cum as vrea sa trec pe Linux doar de dragul schimbarii, eventual apoi sa ma chinui cu lunile sa fac Linuxul sa arate si sa functioneze precum Windowsul.
Sa fiu scuzat!
 
Ai incercat foobar2000? Sa zicem ca nu sesizezi vreo diferenta audio intre winamp si foobar, dar barem vei vedea diferente de consum resurse.
 
Cand am doar winamp-ul cantand CPU load atinge foarte rar 1% in rest sta pe zero. Cum poate fi mai bine de atat cu Foobar ? :biggrin:
 
La mine winampul mai mereu producea fluctuatii de CPU load. Poate erau de vina si plugin-urile. Nu mai zic de memorie...consum destul de mare.
Pentru sistemul meu destul de vechi, foobar2k consuma mult mai putine resurse decit winamp. Si am destule plugin-uri instalate si in foobar.:wink:
 
Şi mie îmi stă winamp-ul la 20% din procesor dacă e procesorul la 600 MHz :smile:. Iar fluctuaţii de CPU load nu înseamnă ceva rău, ci doar că foloseşte un buffer de decodare mai mare (că na, consumă memorie) şi lucrează în şuturi.

Ideea de a consuma resurse puţine era foarte bună acum vreo 10 ani, când aveam procesor la 233 MHz şi winamp-ul ocupa vreo 60%, însă acum chiar nu mai contează. De-asta avem procesoare ieftine cu ş GHz şi ţ cores şi giga-ul de ram e dirt cheap, să le folosim.
 
Designed to be a simple utility to close all programs running from a specified drive or folder and then attempt ejection if a drive was specified.
Da?! Dar poate inchide un driver din kernel space?
Daca poate, as avea un motiv in minus sa raman la Win98. Nu ca un motiv in minus ar face vreo diferenta, dar...
 
Bayden SlickRun. Înlocuitor de start-run (sau win pentru Vista/2008), cu posibilitate de shortcuts ("magic words") către site-uri, aplicații cu parametri, etc. Stă în tray și răspunde la un keyboard shortcut, are autocomplete și mi se pare mai ușor de utilizat decât celelalte două metode. Foarte util, listele de shortcuts se pot importa/exporta. By default vine cu o serie de magic words care-s bune ca exemplu, și importă automat link-urile din start menu.
 
Synergy http://synergy2.sourceforge.net/
Program client/server care partajeaza mouse-ul si tastatura intre doua calculatoare. Misti mouse-ul la marginea ecranului si el trece in celalalt ecran. :smile:
PS: Functioneaza si daca calculatoarele au SO diferite. Unix (cu toate variantele) si Mac disponibile.
PS2: Mi-a luat-o aramdune inainte.
 
Net Transport (sau NetXfer) http://www.xi-soft.com
Program de downloadat stream-uri. Este singurul pe care l-am gasit care stie sa salveze stream-uri rtmp:// (Mircea Badea de la antena3.ro).
Partea proasta este ca nu-i gratis. :frown:
 
Back
Top