Programe de care n-a auzit nimeni

Originally posted by bausto
Asta-i arhivatorul prezent pe fiecare statie de la servici :smile:. O fi mai ieftin ca altele... Ca bun nu prea e :frown:.
Ce nu e bun la IzArc? Eu îl folosesc de 5 ani şi nu prea duc lipsa altuia.
 
Gata, suntem 3 izarci, putem deschide un fan club :biggrin:

3CX Phone System pentru cine vrea să-şi facă uşor şi ieftin o alternativă la o centrală telefonică (corporate), folosind VoIP.

Wink e un progrămel cu care se pot salva tutoriale, prezentări, „manuale” vizuale în Flash.

BgInfo de la SysInternals (acum parte a Microsoft) generează un bitmap ca wallpaper cu informaţii despre sistem. E aşa uşor să faci logon pe o maşină şi primul lucru să se încarce pe desktop numele maşinii, versiune OS, adrese IP, spaţiu pe discuri etc. :smile:
 
Şi eu, şi eu! :jump:

...Asta după ce m-am decis să renunţ la alternativele shareware (oare, în afară de WinRAR, mai are vreuna succes?) şi am încercat cam tot ce era disponibil freeware &co în domeniu.

One more thing, nu ştiu exact cât de on-topic sau nu - Giveaway of the Day, un site care ocazional oferă gratuit software licenţiat, timp de 24h. Gama de aplicaţii puse la dispoziţie pentru download nu este chiar cine-ştie-ce şi include multe noname-uri, dar ocazional mai apare şi câte ceva mai drăguţ.
 
Din câte am observat, dintre formatele (relativ) populare şi performante, nu poate crea decât arhive 7z. Şi există încă destule persoane care întreabă „ce-i aia, cu ce-l deschid?”, spre deosebire de RAR sau ACE, care sunt deja universal acceptate/cunoscute.
 
Dacă e vorba de archiving freaks of sorts, sigur au auzit de .7z; dacă e vorba de mainstream users, tot .zip vor folosi, indiferent de câte alte formate de compresie mai bune există. :tongue:
 
Deja RAR a ajuns oarecum mainstream, aproape de ZIP din punctul ăsta de vedere. În schimb, 7z-ul mai are de lucru.
 
Cuvantul "ergonomie" iti spune ceva? Sa nu-mi zici ca butoanele de copy-paste sunt ergonomice. Cine isi umbla prin directoare cu explorer-ul e masochist, in opinia mea.
Pe de alta parte Total Commander e asemanator cu Norton Commander cum e Windows 98 cu XP.
 
Ergonomie, şmergonomie. Dar de posibilitatea ca fiecare să aleagă unealta şi modalitatea care i se pare cea mai comodă pentru a face ceva? Ăsta e unul din principiile interfeţei grafice - să poţi face acelaşi lucru prin cel puţin două metode. Tot de-aia avem atâtea alternative din care fiecare să-şi aleagă unealta care i se pare cea mai potrivită. Ce ţi se pare ţie uşor şi dificil, poate mie mi se pare invers. Think out of the box, poate unii preferă altceva în loc de TC aşa cum poate preferă Shift-Insert în loc de Ctrl-V, sau unii preferă Alt-Left pentru „Back” în browser în loc să facă drag spre stânga cu mouse-ul.
 
Cuvantul "ergonomie" iti spune ceva? Sa nu-mi zici ca butoanele de copy-paste sunt ergonomice. Cine isi umbla prin directoare cu explorer-ul e masochist, in opinia mea.
Se pare ca sunt masochist, folosesc Windows Explorer din era Win95 si nu am de gand sa schimb un lucru care functioneaza perfect pentru mine. Si nu folosesc butoanele de copy/paste ci tastatura. :tongue:
 
99,9% din utilizatorii de Explorer vor găsi cel puţin 1 software similar care să-i satisfacă mai bine decât sus-numitul şi care să-i determine să-şi facă treaba legată de fişiere, oricare ar fi ea, într-un timp semnificativ mai scurt. Asta dacă ar scăpa de lene. :tongue:
 
Power Desk Pro :smile:. Cand l-am folosit prima data era un program de care nu auzise nimeni. Acum cred ca s-a intors la stadiul ala.
 
Back
Top