Programe de care n-a auzit nimeni

Caut asa ceva de vreo 2 saptamani (ACDSee inceput sa ma enerveze, iar IrfranView parca e facut acum 10 ani)

Wow e... chiar... (i'm speechless)

Tre' sa-i gasesc si niste skin-uri... asta default nu se potriveste cu "desktop theme".

Thank you for posting this!
 
Eu îl folosesc de câteva luni bune şi în general am fost mulţumită de ce facilităţi oferă, dar pot spune că nu e chiar aşa "wow" precum pare la o primă impresie. :smile:

Încă are nişte buguri supărătoare la navigarea şi manipularea folderelor cu imagini multe şi/sau mari (sau a folderelor cu multe subfoldere cu astfel de imagini :biggrin:) şi nu de puţine ori se întâmplă să se blocheze din cauza asta.
 
Am gasit deja ceva care nu face, sau poate nu stiu e unde sa caut, resize la mai mult fisiere deodata. In schimb skin-uri am gasit, vin o data cu el vreo 6.

L.E. foxit reader alternativa la Acrobat Reader, care ma enerveaza ca-i ia 50000 de ani pana se incarca inainte de a-mi deschide un fisier, si ca-mi deschide pdf-urile in browser fara sa ma intrebe.
 
Originally posted by Dashu
Am gasit deja ceva care nu face, sau poate nu stiu e unde sa caut, resize la mai mult fisiere deodata.
Click dreapta pe fişiere, Batch Convert Files, activat checkbox de Resize şi vezi opţiunile de acolo. Mai departe cred că te descurci. :smile:


Cât despre deschisul pdf-urilor în browser - în caz că foloseşti Firefox, vezi că există o extensie care te întreabă dacă vrei să deschizi/salvezi un pdf accesat.
 
Am tot căutat pe Google, insa nu am reusit sa gasesc vreun program mai de Doamne-ajuta care sa-mi permita sa modific/tweak-uiesc setarile din BIOS si care sa si salveze acele setari.

Problema este ca am un laptop, cu un BIOS Phoenix, care este EXTREM de sarac in optiuni. M-ar interesa ceva de genul TweakBIOS, insa mai actual. Are cineva habar de un asemenea program?
 
nicolin, trebuie mai multe detalii. Cum ar fi: ce anume vrei modificat, ce chipset are placa de baza, ce model de BIOS e ala, daca poate fi facut update, eventual un link catre ultimul update de pe net...


Cineva are nevoie de de
Matrox MGA Millennium/Mystique GCLK/MCLK Programmer Nu stiu daca mai exista pe net.
Asta este un pachet format din:
- 2 utilitare de setat multiplicatori si divizori la Millennium si Mystique (inclusiv G200)
- 2 programe de calculat valorile multiplicatorilor/divizorilor pentru a obtine o frecventa data (sa calculezi manual inseamna masochism)
- o interfata grafica windows pentru cine nu vrea sa se complice cu promptul MS-DOS, parametri, multiplicatori, frecvente...
- un .INF de instalare :wink: Nu-i asa ca-i mai fain ca un installshield? :biggrin:

Pachetul pe care il am eu contine v0.22 beta (pt Millennium), respectiv v0.32 beta (pt Mystique).
Cine vrea ma cauta.
 
Last edited by a moderator:
Referitor la Faststone Image Viewer: e groaznic de lent la imagini mari (2-3 MB) comparativ cu un ACDSee Classic 2.43 (pe care-l folosesc eu). In rest imi place foarte mult, e un program bun.
 
Marius '95, am asa:
- este vorba de un laptop Acer Aspire 3023 WLMi
- BIOS (cum apare la startup): Phoenix cME FirstBIOS Notebook Pro
Nu apare nici o versiune (de genul cum apare la Award sau AMI)
- versiunea BIOS Acer: 1.18
-chipset: [NB] Radeon Xpress 200 (RS480) + [SB] SB400 (cf. CPU-Z)
 
Universal Extractor - dupa cum spune numele, extrage fisierele dintr-o arhiva sau installer. Foarte util in anumite situatii. :wink:

AutoFLAC - AutoFLAC is a script that works in conjunction with Exact Audio Copy to automate the process of backing and restoring your audio CD collection using the FLAC media format. By default, AutoFLAC operates in rip mode, in which it automates the process of backing up a CD to individual FLAC files. When used in write mode, AutoFLAC will automatically convert the CD back to standard WAVE files and write them to a CD-R using the associated CUE sheet. This CUE sheet allows an exact duplicate to be created in the event the original CD is lost, stolen, or damaged.
 
SimpleCast http://www.spacialaudio.com
Program pentru posturi de radio care inregistreaza audio prin placa de sunet, comprima "live" in MP3/OGG/WMA si trimite la un server pt distributie. Exista si sub forma de plugin Winamp.
SHOUTCast http://www.shoutcast.com
Server pentru audio streaming in retea sau pe internet. Preia fluxul de date de la un encoder precum SimpleCast si il distribuie la ascultatori.

Cu aceste doua programe si un player se poate face un post de radio online.
 
SHOUTCast nu prea se incadreaza in topicul asta. Mai ales la cata reclama a avut parte cu ajutorul Winamp-ului.
 
www.izarc.org

IZArc is the ultimate archive utility supports many archive formats like: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.
IZArc is the most complete archive utility available today.
 
Asta-i arhivatorul prezent pe fiecare statie de la servici :smile:. O fi mai ieftin ca altele... Ca bun nu prea e :frown:.
 
Back
Top