Programe de care n-a auzit nimeni

Firewallul din Win este destul de limitat, dar mă rog, nu totul se învărte în jurul tău :biggrin:
 
Nu asa se procedeaza.
Se ia un router capabil sau server x86, se dezactiveaza routarea si se instaleaza in el un proxy pe un port ne-standard. In windows 7+ se pune FF portable sau Opera 12 si se seteaza adresa proxy-ului (in browser, nu in windows/IE) => No net access, except FF/Opera.

PS: E preferabil ca acel browser cu proxy-ul definit sa nu fie default, ca se gasesc diverse installer care deschid pagini aiurea sa anunte acasa ca s-au instalat.
 
V-ati gasit voi doi!
Btw, firewall din Windows a devenit destul de capabil, doar ca nu pasa nimanui de asta.
 
Cool. Poate să afișeze mai multe răspunsuri primite? Mi s-a întâmplat la un hotel să fi conectat un router pe post de switch fără să-i dezactiveze din funcții, și atunci avea două servere DHCP care răspundeau pe aceeași rețea - unul era gateway-ul la internet, altul era acest router rogue. Aveam sau n-aveam net în funcție de care router răspundea primul, până mi-am băgat nasul un pic :biggrin: Dar cu un tool din ăsta aș fi putut verifica.

De fapt, ia să trimit o sugestie la developerul lui Fing, să includă ceva de genul ăsta în app.
 
RBTray
Minimizeaza in system tray orice program, cu right-click pe butonul de minimizare. Are si un meniu cu always on top; click-dreapta pe icon-ul ferestrei.

SoftwareOK
Site cu diverse utilitare f. mici. De remarcat AlwaysMouseWheel, care face scroll in fereastra de sub mouse, indiferent care fereastra este activa.
 
Ai toate setările de volum într-un singur loc, nu trebuie să intri în mixer (care e per device) din 3 click-uri.

13552
(accesibil din system tray)
vs
13553
(click dreapta pe volumul din systray, ales open volume mixer, apoi ales placa de sunet)

Și cum setezi fiecare aplicație pe care placă de sunet să meargă? (unele aplicații n-au setări de output)
 
Bun, deci e un fel de versiunea 1.1 a mixerului normal de windows. Oricum, inteleg de ce a fost postat pe acest topic. :smile:
 
Try to imagine your desktop as a window, as it rains outside you see water droplets dripping down.. as it snows you see it get frosted.. as time changes the scenery also changes. That's the idea behind this software; What started out as a simple idea, after many months of work I present to you rePaper.

Interesant ca si exercițiu, dar care e utilitatea? E ca și când te-ai uita pe fereastră în monitor?
 
Back
Top