Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Am pus tichet la hosting, să vedem. Monitorizarea mea pe ServiceUptime îmi raportează în fiecare noapte că site-ul e inaccesibil cândva în timpul nopții, începând de duminică.
 
Și răspunsul prompt, după 20 de minute:

Buna ziua,

Un proces din cadrul serviciului dumnevoastra a fost găsit cu un consum ridicat de resurse, proces care tine de panoul de control cPanel
Un patch a fost creat si distribuit, urgentat pentru serviciul dumnevoastra.
Rugam sa verificați in câteva minute funcționarea site-ului.

Cu stima,

Deci nu era de la rute, ci de la CPanel. FMM de CPanel, nu numai că de luna trecută au început să factureze lunar licență per domeniu (de parcă e alegerea mea că hostingul a ales CPanel), ci uite că are și aplicații ce consumă resurse în exces.

Care aveți cloud hosting pe AWS etc., îmi puteți da ca idee un cost breakdown pentru găzduirea unui site cu LAMP? Sau costul de găzduire pentru niște containere undeva?
 
Sunt pe același host și, la un moment dat când au încercat să repare ceva la mail-ul kissthecook au pus reverse pointer sau ceva, și de-aia. Poți intra liniștit și pe ktc când te plictisești, e al unei prietene, mâncare bună și poze pfoai, ideal nu înainte de pauza de masă că-ți vine să muști din mousepad.
 
Right. Am foarte multe threads la care am activat "receive email notifications". Nu știu dacă pot dezactiva toate email notifications cu o singură bifă... Nu thread by thread. Me dumb, I am aware.
LE: Cred că am rezolvat. :smile:
 
Last edited:
Mi se pare că interfața de admin oferă o opțiune să dezactivez toate abonamentele de notificări ale unui user. Scoate flag-ul de follow la toate thread-urile. Vrei?

1575756234836.png
 
Last edited:
Eu zic din nou că sistemul ăla de merge-uit postări ar trebui revizuit (eventual, lăsat pentru merge-uit un interval de 1 oră, apoi închisă postarea), fiindcă noile postări se alipesc postării anterioare (cât de veche ar fi ea) și nu se update-ază ca postare nouă, deci nu apare la "Latest posts". Dovadă că nu mi-a răspuns nimeni, și am postat de două ori... peste. :wink:
 

Attachments

  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    43.8 KB · Views: 11
  • bbb.jpg
    bbb.jpg
    17.8 KB · Views: 11
Last edited:
Nu mai știu dacă am scris, dar asemenea opțiuni pentru timpul în care 2 posturi consecutive pot fi lipite, sau postul reunit să apară ca necitit, nu există. Singura opțiune e să scot cu totul pluginul de consecutive post merging.

1576839301354.png
 
Singura opțiune e să scot cu totul pluginul de consecutive post merging.
Având în vedere că suntem o mână de oameni şi abia sunt 10-15 posturi pe zi, ar fi chiar aşa o mare problemă să renunţăm la acest feature?
 
Da' și de vă prind pe careva că folosiți Back în browser ca să editați textul și dați iar Post reply... :biggrin: E oprit încă de la postul anterior.
 
Da' și de vă prind pe careva că folosiți Back în browser ca să editați textul și dați iar Post reply... :biggrin: E oprit încă de la postul anterior.
Ne faci mozi pe toți, să putem șterge dublurile. :hihi:
PS: Și să-i ștergem postările cu Jimny ale lui Q. :bravo::rotf::haha::jumpy:
 
Back
Top