Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Nevermind, pe telefon se vede ok. Pe PC am folosesc Chrome, cine știe ce naiba.
Ocazional ramane cached, un force refresh (Ctrl + F5) rezolva problema. Eu patesc asta pe Opera, deci nu tine de browser.
 
Am citit ieri când CloudFlare se lăuda că a pus filtre pentru clienții plătitori ca să protejeze vBulletin-urile afectate. Mă bucur că am scăpat de mizeria aia, ei nu prea, îmi trimit ocazional newslettere ca să se mai laude cu câte ceva.
 
Cum se vede forumul pe iPhone (Safari). Se poate face ceva?

4FCFE3FC-E17D-4F25-9725-59DAAD3CCC6B.png
 
Da, ce am făcut și eu cu Lumia după ce s-a făcut ani de zile mișto de mine. :angel:
PS: cred că pe Lumia se vede mai bine. :biggrin:
 
Întrebarea mea a fost politicoasă, dacă vă place să luați în balon faceți asta pe un topic de glume, măcar anumite secțiuni să fie un pic serioase :smile:

Lumia. Nu sunt discontinued cumva? :smile:
 
N-am cum testa cum se vede forumul pe Safari pe iOS, neavând nici un iPhone și nici vreun emulator (gratuit). Din ce se vede în screenshot, se pare că unele componente nu au putut fi încărcate și afișate - par a fi simbolurile unicode din diverse fonturi Google sau ceva de genul. Sigur nu blochează browserul, telefonul sau rețeaua accesul spre ceva domenii? Ad blocker, filtru DNS, ceva?

Încearcă să schimbi tema din mobil și vezi dacă pe altă temă problema persistă. Pot doar să caut dacă au apărut actualizări pentru teme și să le instalez, da' altfel temele ar trebui să fie compatibile cu toate browserele mobile actuale, iar când ceva nu merge, e de la terminal sau rețeaua lui.
 
Respectivul screenshot a fost făcut de pe rețeaua de date mobilă. Acasă face la fel și pătrățelele sunt prezente şi fără să fiu logat (tema default, presupun).

Dar după ce mă loghez de acasă, totul pare kosher.

Naiba să mai știe :smile:




Edit: am dat refresh după ce am postat de pe tapashit şi iar e cu pătrățele :sad:
 
Cand ignor un utilizator, dispar topicurile intregi deschise de acel utilizator, nu doar postarile lui. Mi se pare gresit.
 
Adevărat, și mie mi se pare greșit să ignori useri, da' asta e, uneori faci ce trebuie să faci.

Cât despre thread-uri, astea nu sunt decât posturi care nu au un alt post drept părinte, ci doar o secțiune de forum. Deci e normal ca, dacă ignori pe cineva și asta înseamnă că toate posturile acelui user vor fi ascunse, asta va ascunde și posturile care, incidental, inițiază thread-urile și la care alții au răspuns.

Soluția e similară cu cea oferită de Steve Jobs pentru problemele de semnal ale iPhone 4. :wink:

 
Mie nu mi se pare greșit să ignori useri. Când intru pe aici o fac să mă relaxez, nu să-mi fac nervi. Pentru asta, lista de ignore este binevenită :smile:

Orice are limitări, chiar și software-ul unui forum. Până la urmă este făcut de uamini și nu pot să ia în considerație chiar orice mod de folosință sau orice chestie care poate apărea pe drum. Și normal că dacă ignori pe cineva, nu te interesează ce topicuri deschide.
 
Azi s-a tot mișcat nasol forumul (15 secunde tinzând spre timeout ca să încarce pagini). Uneori merge repede totuși.
 
Back
Top