Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Nu se poate seta o limita de spatiu pentru fiecare membru? Sa ma mai temperez si eu putin. Sau macar sa revin la 640x480px. :tongue:
 
N-avem per user quota, și legat de spațiu... administrez și serverul altora, dedicat, nu e neapărat fără număr spațiul acolo da' e cu un ordin de mărime mai mult, și astfel am exemplul concret cum a adăuga la un forum și rolul de file hosting crește exponențial traficul și spațiul folosit... cu chestii funny. O pozulică în pagină, de 4MB, încărcată de fiecare membru activ de câte ori deschide pagina aia, și de guests și motoare de căutare, face cât traficul de accesare a sute de thread-uri ale forumului. Plus că dup-aia o dăm în povești legate de proprietatea intelectuală și dovada pentru că avem licență de la copyright holder pentru materialele găzduite și alte frumuseți de-astea. Că parcă după ultimele directive europene, nu mai poate fi responsabilizat userul pentru ce postează, ci răspunde ăla al cui e site-ul, deci absolut tot user content (mai ales cel media) trebuie să fie moderat.

Știu că e PITA să bagi pozele în alte părți și link în forum, da' e o (mică) bătaie de cap cu beneficii pe toată linia.
 
Nu se poate face ceva să am acces direct la acel drop down menu la FORUMS, fără a fi nevoit să apăs întâi pe MEMBERS?

Untitled 1.jpg
 
Așa, din scurt: dă mai întâi de rotița de scroll un click în jos, să se deruleze pagina și să se lipească bara de meniu de marginea de sus a ecranului, că atunci apare drop-down la Forums.

Să-l fac să se vadă tot timpul, tre' să sap un pic.
 
Cand ignor pe cineva, postarile respective raman cu rosu in in bara dupa What's new. Unde gasesc "Mark all forums read"?
 
Unde gasesc "Mark all forums read"?
Derulează ecranul în jos pentru ca bara de meniu să se lipească de marginea de sus a ecranului, și atunci la Forums apare o săgeată drop-down pentru afișarea unui meniu cu opțiuni, printre care și Mark Forums Read. Vezi screenshot-ul de mai sus al lui ursa.
 
Cand nu-i nici un post de citit, pagina nu e suficient de lunga pentru scroll. Trebuie sa deschid o alta pagina, plus meniul, plus optiunea din meniu. Dificil.
Nu putem avea un link direct in partea de jos, langa Privacy policy?
 
Back
Top