Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Până la urmă e f. complicat ca in locul siglei XenForo să apară doar "XF"? Pe mine m-ar ajuta f. mult (deoarece s-ar face loc pentru încă o icoană pe bara aia)... :beer:
 

Attachments

  • PhotoNote_wp_ss_20190426_0002_6653.jpg
    PhotoNote_wp_ss_20190426_0002_6653.jpg
    160 KB · Views: 10
Aveam impresia că am mai scris o dată că nu îngustimea logo-ului determină numărul icoanelor afișate, ci rezoluția ecranului, nu mai stau să caut acum, dar mno, iaca dovada.
 
Se poate pune logo-ul in coltul paginii, nu peste pagina? La mine apare singur pe rand si consuma un rand intreg, vreo 30 de pixeli pe verticala. La fel si jos, "Forum software by XenForo" consuma un rand degeaba, ar putea sta intre "Shades of Blue" si "Privacy policy & Help".
 
Care e limita maxima a dimensiunii unui fisier de atasat? Incerc sa atasez niste .jpg pe topicul de domnisoare suple si nu vrea, imi spune ca-s prea mari (au 4.45 MB/bucata)
 
Hai ca nu trebuie sa vedem chiar fiecare por si alunitza, ar merge micsorate nitel. :biggrin:

(nu stiu cat e limita, eu nu cred ca am atasat niciodata o poza mai mare de un mb)
 
Latura lungă a imaginii poate fi de maxim 1600px, dimensiunea maximă a fișierului de încărcat 2048kB (limitare din setările PHP de la hosting).
 
Hai ca nu trebuie sa vedem chiar fiecare por si alunitza, ar merge micsorate nitel. :biggrin:

(nu stiu cat e limita, eu nu cred ca am atasat niciodata o poza mai mare de un mb)

Nici eu, dar ma gandeam ca s-au mai schimbat lucrurile intre timp, de pe vremea cand ma conectam cu modemul, iar 2 kilo pe secunda era ok. :smile:.
 
Am dibuit setările la PHP, acuma se pot încărca fișiere de până la 4096kB, și serverul face ZLIB compression pentru browserele care suportă. Dar folosiți cu moderație upload-ul de fișiere, vă rog, că spațiul și traficul sunt totuși limitate.
 
Back
Top