Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Deci a venit vremea pentru "flit tapatalk"? :biggrin:
CM browser. :wink:

EDIT: chiar că arată OK în browser.
 
Yap, am căutat de mi-or ieșit ochii ca la melc - nu există nici un fel de manager de atașamente personale, nici măcar un contor de fișiere sau spațiu ocupat. Pagina de administrare are o listă de atașamente încărcate pe server, filtrabile după user sau perioadă sau dacă-s asociate unor posturi pe forum (cu link) sau în conversații private (nu pot accesa conversațiile private ale altora, doar să văd atașamentele), sortabile după fișierele cele mai recente sau cele mai mari. Dar asta-i tot. Nici vreun plugin mai răsărit pentru managementul atașamentelor proprii n-am găsit. Încă.

PS: dacă e nevoie urgentă de ceva, pot face niște rapoarte personalizate, dacă vrei șters ceva.
 
Last edited:
Deci revenim la versiunea anterioara de Xenforo? Aia functionala, rapida, fara bugs, cu toate facilitatile pierdute dupa upgrade? Plzzzzz!!! :biggrin:
 
Plugin-ul nu mai e disponibil, pare să fie pentru versiunea 1.x a forumului și deci nu merge pe 2.x.

Revenirea la versiuni anterioare nu este posibilă, fiecare upgrade face modificări structurale ale bazei de date prin care devine practic incompatibilă cu versiunea anterioară a softului ce o folosea.

Dar te pot adăuga la miserable users vreo lună, să vezi ce fericit o să fii dup-aia :biggrin::biggrin::biggrin:
 
Nu stiu pe ce versiune de xenforo e wilders da' aia au ceva cu atasamente in profil.

wilders.jpg
 
Cam dubios pentru unii care se laudă cu securitatea încă din titlu să stea pe versiuni așa vechi de software (cu vulnerabilități cunoscute). Nici în versiunea 1.x de xenforo nu era funcționalitate încorporată pentru My Attachments, ci au adăugat-o printr-un plugin actualizat ultima oară în... decembrie 2015, și dacă-mi amintesc bine developerul a anunțat acu' vreun an și ceva că se retrage din biznis, deci nici suport tehnic nu mai oferă, și nici nu portează nimic pe 2.x.

Dar am găsit un alt plugin pentru versiunea 2 care face tot asta, îl iau și-l instalez curând.
 
Hă, nici nu știu când a dispărut. Dar am reintrodus pe homepage un widget pentru zilele de naștere - pentru cine vrea să și-o declare, că după GDPR e informație complet voluntară.
 
Se întâmplă doar la jocuri, sau pe primul thread la orice listă de threads? Că poate să fie ceva de la vreun CSS vechi.
 
C'mon: Opera 12.18 pe WinXP cu JS dezactivat: :biggrin:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Apr. 19 14.52.gif
    ScreenHunter_01 Apr. 19 14.52.gif
    36.1 KB · Views: 19
Back
Top