Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Nu sunt 100% sigur, dar pare ca e o problema cu functionalitatea care face ca postarile succesive sa fie lipite: daca prima e mai veche, cand se posteaza a doua si se lipeste nu mai e editabila.

Sper ca nu se supara nimeni de la greseli de tastare, nu imi permit o tastatura mai buna cu iluminare.
 
Dupa ultimul update (de securitate cica): Connection partially encrypted...
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Feb. 04 14.38.jpg
    ScreenHunter_01 Feb. 04 14.38.jpg
    42.4 KB · Views: 19
Pe care thread vezi asta? Dacă e vreunul care include poze de pe alte site-uri, sau snippets încărcate de la link-uri spre site-uri externe, și acele site-uri externe nu sunt prin HTTPS, atunci e normal să dea browserul avertisment că ai niște componente care nu folosesc conexiuni criptate. Traficul spre XF însă este (sau ar trebui să fie) în întregime HTTPS.
 
Când scrii undeva și mesajul e lipit de cel anterior, prin afișarea mesajului actualizat deja forumul îl marchează ca fiind citit (de tine) și prin urmare nu ți-l mai afișează în Latest posts (care de fapt e Latest unread posts). Deci niciunul dintre noi nu poate să verifice practic dacă un mesaj lipit propriu apare sau nu în lista Latest Posts, ci doar mesaje ale altora.

Oricum, singurul lucru pe care pot să-l fac este să dezactivez plugin-ul complet, dacă e deranjant.
 
Dacă apare numai la mine ca fiind citit, iar la alții ca nou, nu-i bai. Lasă-l așa. Bine că știu. :smile:
 
Vorbeste Drax cu John Cena.

In alta ordine de idei (si on-topic), doar mie mi se pare ca topicurile de Home (&Life) Improvement s-au inmultit suficient incat sa merite categorie dedicata?
 
Stie careva care-i treaba cu pop-up-ul asta care-mi apare de fiecare data cind intru pe xf?

13461


M-am dus in account/preferences, l-am activat, zice ca nu e supported si o ia de la inceput. :biggrin:
Is la munca pe Chrome-ul ala ultimul de pe XP daca are fo' importanta.
Azi a aparut dracia. Pina acu' a fost liniste.
 
Quarku e de vină :biggrin: Săpam prin setări să văd chestii de editor, am dat peste asta și am zis hai să văd ce face, am activat-o, apoi am intrat în ședință și aia a fost. Teoretic trimite notificări în browser când ai notificări pe forum. Da' o scot.
 
Not a bug. Listele pot fi de două feluri: ordonate (cu număr sau literă sau cifre romane) sau neordonate (cu bulină, pătrățel, inimioară, cerculeț, găină ciugulind semințe, whatever). Tipul de simbol la lista neordonată nu este asociat intrinsec cu lista sau conținutul ei (că e pozitiv sau negativ), ci ține de CSS-ul temei. Cu o temă lista poate fi afișată cu pătrățele, cu alta poate fi afișată cu minusuri.

Mai bine începi listele cu o descriere, gen „plusuri” urmat de o listă neordonată, „minusuri” cu propria listă. Sau, inserezi un tabel, că de la versiunea asta putem (în sfârșit) avea și tabele în posturi :smile:
 
Si "not a bug" e ca si caracterul + si - sunt marcaje de lista? Eu nu intentionam sa le fac lista cu buline, nici macar lista fara buline, ci doar o insiruire de propozitii care incepeau cu + sau cu -. Pana si in Word parca * e caracterul de inceput pentru buline.
 
Back
Top