Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Setările din profil:

Receive email when a new conversation message is received
Watch threads when creating or replying

Am opțiuni pentru tine să opresc mailurile pentru watched threads, sau să scot complet watch la thread-urile existente. Care să fie?
 
Noi ăştia cu câteva foste stele mai putem închide propriile topicuri?
 
Înseamnă că e o opțiune vizibilă doar moderatorilor, pe care nu am putut-o activa pentru alte grupuri de utilizatori. Dă Report când e nevoie.
 
Acolea. Da' o fi pour les connaisseurs. :biggrin:
 

Attachments

  • tt.jpg
    tt.jpg
    105 KB · Views: 22
Senior Members: user group permissions: forum moderator permissions: lock/unlock thread. Deci la nivel de usergroup dă drepturi de lock/unlock la orice thread de pe forum, ceea ce e puțin cam mult.

Pe de altă parte, la nivel de secțiune (gen Publicitate) se poate da fiecărui grup în parte dreptul să deschidă/închidă thread-uri, dar tot orice thread din secțiunea respectivă, nu doar cele proprii.

Nu găsesc nici o opțiune de a permite „lock own threads” în XenForo, și atribuțiile universale le pot da doar persoanelor asimilate moderatorilor :biggrin: burebista este, de altfel, în grupul moderatorilor.
 
În afară de tema default a forumului, celelalte nu se întind pe tot ecranul și rămân benzi goale pe ambele laturi. E vreo setare de vină? Mi-ar plăcea tema aceea black, dar numai dacă se-ntinde pe tot ecranul.
 
De cand functioneaza functia "search"? Nu de alta dar ma obisnuisem sa caut pe Google cu site:xf.ro
 
Ea săraca funcționează, da' mai din crăci așa. Se bazează doar pe căutarea MySQL cu "LIKE %keyword%", care e destul de slabă. Pentru un search mai eficient ar trebui să fie instalat pe server și un modul de indexare și căutare mai eficiente, dar care costă și mănâncă resurse, deci poate când oi avea serverul meu în colocare și o nevoie impetuoasă de a da rezultate bune la căutări. Altfel, Google search e cel mai eficient pentru toate secțiunile vizibile unui vizitator neautentificat.
 
Am postat la interval de vreo 12 ore si cele postate au fost adaugate la postul anterior. Ursamajor mi-a spus ca e o functie antispam. O fi vreo functie luata de la pentagon, ceva de genul preemptive stirke.
 
Ursamajor mi-a spus ca e o functie antispam.
Antispam în sensul de a nu avea postări consecutive ale aceluiaşi membru: le grupează într-o singură postare. Nu ştiu dacă şi actualizează mesajul ca fiind unul nou, dar cred c-o face. Nu este genul de antispam care poate detecta boţii.
 
Ala nu e antispam, e doar o simplificare a topicurilor. Nu e bug, e feature, problema e ca nu apare ca new post.
 
Asta e naşpa, că am mai scăpat şi eu câte o dublură şi nu ştiam de ce nu-s băgat în seamă... :hihi:
 
Back
Top