Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Dacă s-a întrerupt undeva modificarea unui update de flag și rămâne agățat mereu 1 mesaj care nu apare niciunde decât la contorizare, păi poate e sănătoasă o trezire din asta la realitate :biggrin:

Apropo, monitorizarea aia cu google docs merge :biggrin:
 
Aseara cand mai aveam un post de citit l-am citit, contorul s-a dus pe zero si tocmai a aparut inca un post pe care l-am citit si contorul a ramas pe 1. Dimineata cand am deschis forumul in browser contorul era pe 2, desi nu aparuse nici un post nou intre timp. Faza asta cu 1-2 e un soi de avertisment ca la 3 mi se intampla ceva rau?

Acum a crescut la 4. De aseara incoace nu a mai scris nimeni nimic? Nu apare nimic in New posts si nici in ultimele discutii.
 
Adi cred ca e ceva la tine.
Dimineata am avut 5 posturi necitite care au disparut din counter cum le-am citit.
N-am avut nicio problema pina acum cu counter-ul ala.
 
O fi, dar unde la mine? Pe 2 PC-uri, o tableta si un telefon, prin browser sau Tapatalk, problema e consistenta.
Tocmai s-a dus singur pe 0; ma uitam prin sectiuni si am vazut una mai albastra (windows), am intrat pe topicul "cum fac" pe care il citisem complet, dar dupa asta contorul s-a dus pe 0.
 
Crapă hostingul ăsta în draci, fac spume deja. Cam 20-30 minute pe zi, între 10 jumate și 12 dimineața, ba merge ba nu. Cred că voi face o probă la serviciile de hosting ale Telekom, un pachet de reseller cu 100GB de stocare e 9€/lună - dubios de ieftin.

Am făcut upgrade la plugin-ul care afișează contorul de posturi necitite, poate cu asta se rezolvă bug-ul. Nu îl pot replica :|
 
Un topic fără nume... Am aflat că-i zice "Promoții jocuri" mergând pe firul ultimei postări.

Untitled 1.gif
 
Păi și de ce nu-l blochează peste tot? Curios să văd, totuși, despre ce e vorba, am intrat pe profilul tău și am căutat ultimul mesaj postat... care era în Promoții jocuri. Astfel am aflat titlul topicului.


Untitled 1.gif
 
Asta e o întrebare pe care să o trimiți către Adblock :biggrin: Pe lângă întrebarea „cum adaug excepție pentru un domeniu” :wink:
 
Code:
right click the ABP icon,
preferences
go to my adblocking rules
add filter
copy and paste the rule:

@@|http://www.xf.ro
 
Back
Top