Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Contorul de New posts are o precizie de o unitate, imi spune ca am un post necitit dar nu exista nici un thread care sa il contina.
 
Mda, nu am fost atent. Sa fim putin mai agresivi atunci:

Code:
xf.ro/*avatar*
filtru.jpg
 
Adblock și adaugi filtrul următor:
Code:
||xf.ro/data/avatars/m/3/*
Salut,
Thor, daca era pentru mine raspunsul asta, vei fi dezamagit fiindca nu stiu sa pun in practica sfatul tau. Am inceput sa imi dau seama ca pe acest forum am nimerit intre programatori, specialisti IT, buni cunoscatori de ascunse poteci Windows. :embarassed: Multumesc oricum.
 
Ăla e cumva threadul cu promoții la jocuri? See screenshot.
 

Attachments

  • hm.png
    hm.png
    96.8 KB · Views: 27
Unable to reproduce issue, trouble on your end :biggrin: Adblock? Filtre?

Azi a crăpat serverul cu totul, ăștia la hosting au avut câteva ore de fierbere până l-au făcut funcțional. N-am aflat încă exact ce a fost...
 
Last edited:
Because Adblock users are cunts or so people like to say. I'm a cunt so my opinion might be slightly skewed.
 
Vezi ce filtre sunt active pe pagină (Ctrl+Shift+v), unul sigur interacționează aiurea cu forumul.
 
Sau mai bine adaugă xf.ro în lista de excepții la Adblock, trebuie să aibă o listă cu domenii pe care să dezactiveze toate filtrele... Că doar n-avem nici un banner aici.
 
La mine xf se încarcă cel mai greu dintre Bookmarks. Are un lag apreciabil până se deschide. Așa e la toată lumea?
Cândva așa se întâmpla și cu Softpedia, dar văd că acolo s-a remediat.
 
Fă un traceroute și vezi unde se înțepenește. Sunt lucruri pe care nu le pot controla, cum este peering-ul între diverși internet providers și data carriers dintre server și tine. Prin natura distribuită și descentralizată a Internetului, rutele nu sunt garantate, iar o gâtuire de trafic undeva poate să apară iaca așa. Singurul lucru ce-l pot face e să mut hostingul la altă firmă, care să aibă peering cu alți furnizori de net etc. Dar asta tot nu garantează în vreun fel faptul că nu sunt afectat de situații gen, io știu, UPC e în conflict comercial cu NetCity, și atunci conexiunea dintre orice client UPC și orice server conectat direct sau indirect la NetCity merge infect. Softpedia are suficient de mult trafic și servere în mirror în mai multe locuri în lume încât să poată oferi un peering bun cam cu orice vizitator, lucru pe care eu nu îl pot face cu un singur server și nici cu sume lunare sub 4 cifre în euro.
 
Last edited:
O să fac asta acasă. Nu mă deranjează să aștept o țâră, spuneam mai mult așa, să văd dacă alți RDS-iști au problema. Pe Romtelecom, la serviciu, intră mai rapid.
 
Probabil leftovers de la incidentul de ieri, or fi dat un restart. Serverul nu a fost accesibil vreo 20 de minute, la linia de suport era iar ocupat :biggrin2:
 
Văd că acum și la serviciu face buba. Fuse chiar "picat" de-a binelea o vreme, ceea ce mi s-a-ntâmplat și ieri, acasă.
Da, și la mine dă "502-bad gateway" adesea.
Untitled 2.gif

Asta e luată când merge:

Untitled 3.gif
 
Ieri a fost picat serverul câteva ore, și în dimineața asta a mai avut un picaj sesizabil. Zic să revedem testele după ce se stabilizează.

În altă ordine de idei, tocmai am primit mail că a fost lansată versiunea 1.4 a xenForo. Voi face upgrade asap; are niște îmbunătățiri drăguțe. Vedem și dacă merg toate plugin-urile dup-aia :biggrin:
 
Cu ocazia asta mi-am schimbat și eu fontu' de la "cmd" pe W8.1, că era ceva indescifrabil.:biggrin2:
 
Back
Top