Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Are hosting-ul niște triggere pe servicii care, la hammering, blochează IP-ul în firewall. Pur și simplu nu mai poți accesa site-ul cu totul. Dacă așa s-a întâmplat, posibil de la firewall. Dacă a mers cu intermitențe, atunci e de altundeva.

Problema este că hostingul ăsta percepe ca hammering orice conexiune care se uită puțin mai urât la el :nuts:
 
Ia-l la ce vrei tu că nu îi al meu și nu mă ocup io nici de securitate. :biggrin:
Parcă o venit unii să propună ceva test de penetrare la un moment dat da' nuj ce s-o întâmplat mai departe, io îs tot nepenetrat :tongue:
 
Ca să știi de ce a fost blocat IP-ul: cineva la voi are viermișori și au încercat chestii rușinoase cu serverul nostru.

Access denied with code 406 (phase 2). Invalid UTF-8 encoding: invalid byte value in character at REQUEST_HEADERS:Cookie. [offset "193"] [id "1234123439"] [msg "UTF8 Encoding Abuse Attack Attempt"] [severity "WARNING"] [hostname "hajduszoboszlo.cazare-in.eu"] [uri "/unit.php"] [unique_id "U-7qHVkgLaoAAEJGNmMAAABA"]
 
Așa pățești când cumperi antiviruși de la M$. Merci de heads up, o să transmit la Windows guys informația.
 
Asta fiindcă Tapatalk își folosește propriile emoticoane, nu le descarcă de pe server :frown: De exemplu, mrgreen ăsta :biggrin: pe Tapatalk apare galben și cu o mimică ce sugerează un șut în coae, nu distracție maximă.
 
Există vreo posibilitate de limitare a resize-ului pentru pozele incluse în pagină (și nu atașate)? Ca atunci când pune @Neo meme-uri stupide de >1200px să nu mai ocupe chiar tot ecranul? Mai e un pas până la includerea de poze în semnătură, ca să semene perfect cu toate forumurile infecte de prin alte părți.
 
Last edited by a moderator:
Am editat ca să nu mai fie forumul infect și o să mă abțin de la a mai posta chestii stupide.:angel:
 
Pe la 16:47 bad gateway. Și se mișcă groaznic (30 de secunde / request, TTFB 9 secunde).
 
Baieti, va rog mult sa imi dati o sugestie. Se intampla uneori sa am timp liber la servici. Astfel, vreau sa citesc linistit acest forum si la munca. Pentru asta imi trebuie o solutie de a ascunde avatarele unora dintre noi care sunt foarte colorate. Datorita lor atrag privirea oricui la monitorul meu. Daca as avea doar textul forumului nu ar fi o mare problema. Am incercat sa minimizez fereastra incat sa imi apara "scrolul" orizontal dar nu merge (pentru ascunderea acestor avatare in stanga). Scuzati deranjul, sper sa fie cineva sa ma invete bine ce sa fac. Va urez servici usor si voua! :thumbs:
 
Back
Top