Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Fiindcă setări diferite, la nivel de usergroup:
- Time limit on editing/deleting own posts (minutes)
- Double Post Merge time limit (minutes) - beyond this limit the post will not be merged
- Double Post thread bump limit (minutes) - beyond this limit, the thread will be marked as un-read and thread watch alerts will be sent out

Double post merge și thread bump sunt default pe „unlimited”, de-aia face merge și la posturi de acum 2 ani chiar dacă nu mai poți să le editezi (mă rog, tu poți, având permisiuni mai multe).

Însă... please advise: ce timp ar fi rezonabil pentru editare/merge/bump? 15 minute? 4 ore? 2 zile?

Nu de alta, da' nefiind o singură setare globală de schimbat ci la nivel de usergroup (și de verificat că fiecare secțiune și sub-secțiune sunt setate pe „inherit” la fiecare user group :eek:) => 13 usergroups + 31 secțiuni * 13 usergroups = 416 pagini de setări pentru câte 3 valori de mai sus.
 
Editare/merge au acelasi timp? Adica setezi acelasi timp pentru ambele sau se pot seta separat? Daca se pot seta separat atunci edit ar merge la 30min - 1h, iar post merge la mai multe ore, 24 de exemplu. Ce-i mai vechi deja e alta discutie.
 
Whew. Fixed. Sper.

Timp de editare a propriilor mesaje: 60 minute pe forum, 15 minute în conversațiile private.

Timp de lipire a două posturi consecutive: 24 ore.

Fiecare lipire de posturi marchează thread-ul ca necitit pentru ceilalți, încât nu vor rata postul actualizat.
 
Dacă stai suficient de mult cu ochii pironiți pe el, vei vedea că ridică o sprânceană. Go ahead and try :biggrin:
 
O chestie care parcâ nu era în versiunea veche: utilizatorii nelogați nu mai pot vedea atașamente/poze. Uneori e util să accesezi fără să te loghezi.
 
O chestie care parcâ nu era în versiunea veche: utilizatorii nelogați nu mai pot vedea atașamente/poze. Uneori e util să accesezi fără să te loghezi.
Setările default au niște motive. De exemplu, limitarea accesului ca guest este pentru ca să încurajeze înregistrarea pentru a obține acces la toate facilitățile forumului.

Doar de ieri dimineata a inceput sa faca figuri, pana atunci a mers fara probleme.
Are hosting-ul niște triggere pe servicii care, la hammering, blochează IP-ul în firewall. Pur și simplu nu mai poți accesa site-ul cu totul. Dacă așa s-a întâmplat, posibil de la firewall. Dacă a mers cu intermitențe, atunci e de altundeva.
 
Back
Top