Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Vă rog verificați mesageria privată, dacă lipsește ceva evident sau cum e cu posturi vs. discuții. La mine e curat, la alții n-am cum să verific. Dacă e cazul să mai rulez o dată importul din baza de date veche, să o fac până n-avem mult conținut nou ce poate fi pierdut.
 
La mine din pacate sunt toate. Ocazie cu care am descoperit ca n-am mai sters nimic de luni de zile. Promit ca fac curatenie si eliberez spatiu pe server. :biggrin:
 
Timpul pentru join posts e dus naibii, aveam un post de marți aici și nici acum nu pot scrie altul lângă (ultima parte a post-ului e de acum câteva minute).
 
Last edited by a moderator:
De ce nu-mi este animat avatarul? :frown:

s2UUFpN.gif
 
Ce chestie, eu am uploadat .gif și îmi arată că este animat în fereastra de schimbat avatarul.
 
Da. Apoi, by design, face resize la imagine în 3 dimensiuni predefinite, jpg, care le folosește în diverse locuri pe forum. Defect/limitare din fabrică a temei/temelor, și unul din punctele pe care vreau să le rezolv printr-o temă custom.
 
More options. :smile:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Aug. 19 15.23.gif
    ScreenHunter_01 Aug. 19 15.23.gif
    8.9 KB · Views: 41
  • ScreenHunter_03 Aug. 19 15.25.gif
    ScreenHunter_03 Aug. 19 15.25.gif
    12.2 KB · Views: 39
Pentru săgeata aia cu latest post pe o secțiune, aici ai link Latest: numele thread-ului (dar link-ul duce spre ultimul post pe thread-ul respectiv). Pentru accese subite de stalking people avem pastile. :biggrin:

Pe un ton mai serios, asta îmi amintește de vremurile după care suspină @Pisoi, în care cineva, nu spun cine, persoană importantă, făcuse modificări la forum pentru a se jurnaliza într-o tabelă fiecare click făcut de fiecare vizitator pe forum, logat sau nu. Era de departe cea mai mare tabelă din baza de date, de ordinul sutelor de mega. (Numa' baba vizoristă din blocul fiecăruia știe mai multe, respectiv cu ce cumpărături vii seara acasă, respectiv care dintre legumele alea îți dau constipație a doua zi dimineață.) Singura utilizare pentru aceste informații mai detaliate decât log-ul serverului web este posibilitatea de a urmări ce face unul sau altul în cel mai mic detaliu, când a citit care thread, chestii de-astea de categoria Extremely Big Brother on steroids încrucișat cu SRI și alte organe de state polițienești care să dea satisfacția de „te faci că plouă și nu răspunzi, da' știu sigur că ai citit la 3:17pm ce ți-am spus la 3:14pm, I win”. Cu această experiență în spate, sunt greu de convins că până și accesul la „Who's Online” este ceva cu adevărat necesar și care aduce și beneficii, nu doar un bobârnac pe această pantă periculoasă. Mă rog, părerea mea - sunt deschis la contraargumente. :smile:
 
Am citit de 3 ori dar tot n-am inteles daca puter sustine sau e impotriva modificarilor. Cineva sa traduca, please.
 
"link Latest: numele thread-ului" = numai daca esti logat. La vizitatori te duce la primul post nu la ultimul.
 
Dacă intru la New Posts şi dau pe titlul topicului ales, mă duce direct la ultimul post necitit. Aşa nu vă convine?
 
"link Latest: numele thread-ului" = numai daca esti logat. La vizitatori te duce la primul post nu la ultimul.

Dacă ești vizitator = nu există nici conceptul de „am mai fost pe aici, vreau să văd ultimul post din thread” (logic). Funcționalitatea este corectă by design. [edit] Cu alte cuvinte, dacă vrei funcționalitatea de go to last unread post, autentifică-te și navighează așa, că ăsta e avantajul de a avea cont. Nu vrei login, nu ai funcționalitatea completă. [/edit] Porcăria aia de vBulletin băga mult prea multe link-uri chiar și pentru guests, de a înnebunit Google indexându-le pe toate și neînțelegând de ce la același post ajunge în 6384752336 de feluri.

puter sustine sau e impotriva modificarilor.

Care modificări? :biggrin:
 
Last edited:
Back
Top