Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Am rezolvat cât de cât și cu avatarul, dar din cauză că se face resize în diverse locuri nu prea iese pixel-perfect ca înainte.
 
Hover pe numele tău în dreapta sus, și acolo ai o grămadă de opțiuni pentru contul tău. Signature e a doua. Dacă nu o vezi, zici și caut permisiunile.
 
Acolo mă uitam şi eu, dar...
 

Attachments

  • Signature.png
    Signature.png
    29.5 KB · Views: 11
BTW, mie îmi apare "Signature" în loc de "Personal details". Personal details nu există, dacă mă duc pe link-ul vehiculat mai sus zice că n-am dreptul.
 
Uărx.

De la servici n-a mers deloc, nici azi, nici ieri. Nextgen, moare în 5-10s de căutări, atât de pe FF Portable, cât şi de pe IE. De acasă merge instant. Mai rămâne să încerc şi de pe telefon.
N-a vrut nici de pe telefon.
Dacă mă duc în cont şi ajung (cu greu) la Find all threads by korby, îmi zice că nu există nimic. Really? :smile:
Y U NO WORK?

Şi link-ul greşit din profil legat de firme IT.
 
Care link din profil legat de firme IT? L-am scos de ceva timp.

Ca să parafrazez o reclamă românească: tu de când n-ai mai dat clear cache? :biggrin:

Y U NO WORK?

Fiindcă rebuild search index... complete.

De la serviciu poți da un ping, traceroute, ceva? Nu insista, firewall-ul la hosting e trigger-happy și banează IP-uri într-o veselie. Eventual dă-mi IP-ul de la care încerci, să întreb la suport dacă e blocat.
 
La Personal Details este o rubrică IT Company. În explicaţia aia de dedesupt era un link. Care a dispărut de când am scris mai devreme. Vai. :smile:
 
@Gabriela singurul loc unde e folosit Flash e la Flash Uploader, pentru încărcarea atașamentelor. Ar trebui să îl poți dezactiva din account > Preferences: https://xf.ro/account/preferences - Use the Flash-based uploader to upload attachments.

Întâi no javascript, acum no flash... unde se duce lumea asta, dom'le? :hihi:
 
Last edited:
Testing £££.

Yep definitely this one's better :biggrin:

Arată ciudat tbqh, probabil va lua ceva timp să mă obișnuiesc. Mi se pare foarte colorat. Plus cei care nu aveau avatars dintr-un motiv sau altul acum au semne de întrebare cât casa, ceea ce-i puțin aiurea.

Putem avea avatare animate? În limita bunului simț ofc.
 
Care e frate faza cu awards? "Addicted", "Someone Likes You", "Keep COming Back", "Can't Stop"... au niste nume... :confused:

Cat despre XenForo, looks good, works fine. De acasa, ca de la munca nimic de vreo 3 zile.
 
Back
Top