Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Hm, Tapatalk merge acum. A tot încercat să intre pe forum până-mi bloca contul (temporar), în cele din urmă mi-a cerut să introduc iar username și password și acum e ok. Weeeeeeiiiiirrrd.
 
Am găsit și setările pentru editarea propriilor posturi, sunt la nivel de usergroup și implicit au valoarea 0. Am pus 15 minute - țipați dacă tot nu apare butonul de editare. Diseară încarc încă o serie de plugin-uri/add-on-uri, printre care și un double post merger, un contor vizibil de posturi necitite și alte câteva șmecherii pentru moderare.

Mai avem de lucrat puțin la chestii de rafinament: vreau să scap definitiv de sistemul vechi de ranking pe număr de stele, acesta fiind înlocuit de o scară mai simplă gen „nou venit”/junior, membru, membru senior, iar atribuțiile administrative/moderatoricești fiind separate. Cu asta ar trebui revizuit și Regulamentul, și dacă tot facem asta atunci ar fi bine să definim și Terms Of Service :biggrin: și dup-aia și „trofeele” pe care le acordă xenForo ăsta la membri în funcție de activitatea lor...
 
Ca logo apare XenForo in browser (la cele cu SpeedDial), se poate pune XF? Nu ne trebuie un logo, doua litere sunt suficiente, dar alea care corecte.
 
Se poate. Și apoi să le cer socoteală la xenForo pentru folosirea abrevierii XF fără permisiune :biggrin:
 
Still looks weird. :biggrin2:

De la servici n-a mers deloc, nici azi, nici ieri. Nextgen, moare în 5-10s de căutări, atât de pe FF Portable, cât şi de pe IE. De acasă merge instant. Mai rămâne să încerc şi de pe telefon.
 
Aia da. Dar dacă vreau să introduc ceva manual într-un Quote, fără să fie reply la cineva? :smile:

--------------------------------

Merge cu [ quote ] [ / quote ]
 
Wrong link.

Vor mai fi wrong links pe forum, nici o grijă. Tocmai am găsit un script de redirect de la vechile link-uri, înainte să turbeze Google că-i ies 404 page not found la mii de accesări cu crawlerele.
 
Back
Top