Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Fuck this shit. Am cumpărat licenț››a de XenForo, în zilele următoare fac o migrare de test ș™™i, dacă totul merge ok, una definitivă.
 
Io zic că are nume predestinat, pe forumul XenForo discută despre el ca „XF” în sus și-n jos :biggrin:
 
Ziceti ca sarim cu banu' :biggrin:

Altfel, nici la mine nu se vad diacriticele.
 
Altă bubă vBulletin - lipsă suport serios pentru UTF-8. Because fuck standards, that's why. S-o fi bușit ceva la baza de date, un collation pe undeva. Sau e parserul de conținut, că dacă dau Advanced Edit și corectez diacriticele, merg corect.
 
Am făcut un prim test cu XenForo, deocamdată ca migrare de la vBulletin. A importat toate datele, doar că face varză unele diacritice. Mai trebuie să fac niș™te încercări de import până ies bine Ș˜ și Ț.
 
:nuts::insane:

DbJgud5.jpg
 
Yeah... Baza de date este UTF-8, dar conținutul paginilor este pe encoding ISO-8859-2, stocat în baza de date ca atare și livrat în browser tot așa. Cât ce am încercat să-i spun „žstai că e UTF-8” a afișat frumusețea de mai sus.

Deci, mai importăm o dată totul, de data asta îi spun că sursa e ISO-8859-2, să vedem dacă așa iese. Și dup-aia mai am de căutat plugin-uri, teme,anti-spam, limba română... wheeee :biggrin:
 
Aha, asta a fost, arată curat acum. Merge încetuț importul, de vreo juma' de ceas suge thread-uri și post-uri și a ajuns abia la 10%. Când e gata vă dau link să vă dați în stambă pe el.
 
Back
Top