Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Mai e ceva p'acolo.
 

Attachments

  • xf.jpg
    xf.jpg
    29.6 KB · Views: 50
Da, au băgat o chestie nouă „Activity stream” în loc care arată ca pixu'. Am încercat să aduc link-ul cunoscut la loc, da' Mark Forums Read n-am știut cum să-l păcălesc. După ceva tatonări, acum ar trebui să meargă ok. Și dacă aveți curiozitatea să vedeți ce e Activity Stream, e în submeniu.
 
La accesarile de pe Android acum apare un mesaj cu "luati aplicatia asta pentru a accesa usor". Asta e de la ultimul update?
 
Cred că o resetează fiecare upgrade la plugin-ul de Tapatalk... Dar noua versiune de vBulletin ar trebui să îmbunătățească interfața mobilă. N-am folosit-o prea mult; cum merge?
 
Partea interesantă e că link-ul nu te trimite la Tapatalk, ci la alteva, nu mai țin minte ce.
 
Um, de ce am numai funcţie de citire în Tapatalk? Pot să mă plimb prin forum, da' atât. Nici măcar ceva opţiune sau meniu ca să mă loghez nu există. Sau sunt eu bătut în cap şi-mi scapă ceva evident?
 
Ar trebui sa vezi o imagine gen [<- in dreapta sus, care iti cere login. See attached.
 

Attachments

  • uploadfromtaptalk1350973939940.jpg
    uploadfromtaptalk1350973939940.jpg
    32.2 KB · Views: 36
  • uploadfromtaptalk1350973952736.jpg
    uploadfromtaptalk1350973952736.jpg
    35.6 KB · Views: 31
Quirks of user interface... Și mie mi s-ar fi părut normal ca login/logout să apară în meniul apelabil din butonul telefonului, lângă Refresh și Settings. Meh.
 
De ce nu deschidem puțin forumul către membri noi? Senzația mea e că mai postează doar vreo 20 oameni, și chiar și acolo e groupthink. Membrii noi, ioc.

Adevărul e că, să fiu user nou, nu mi-aș bate capul cu forumul ăsta. Prea multe categorii, prea multe restricții, prea puțină activitate. Just my 2 cents, food for thought.
 
Probabil un numar de subforumuri poate fi deschis complet publicului, nu doar read-only, mai putin sectiunea de Publicitate, si scos anuntul "Acces liber pentru nou veniţi şi membri vechi. Aici vă puteţi face remarcaţi ca membri valoroşi ai comunităţii, pentru a primi acces la celelalte secţiuni ale forumului." pentru ca poate ofensa unii potentiali membri.
 
De ceva vreme mă gândeam să bag la arhivă tot ce e până acum, și să fac o structură mult simplificată. Am nevoie de ajutor ca să identific topice ce ar putea/trebui să rămână în zona activă. Dar potențialii membri noi nu prea își mai dau interesul pentru forumuri (vs. alt gen de interacțiuni online), și aici dau și de o ceată de sniperi :biggrin:
 
Ceva de genul ăsta:
1) Discuții generale IT&C
- Hardware
- Software
- Altele
2) Am nevoie de ajutor
- Depanarea problemelor (cu topicuri bifate „solved” de inițiator)
- La cumpărături
3) Life
- Treburi serioase
- Fun
4) Colțul administrativ
5) Bazar
6) ...

Păreri?
 
Back
Top