Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Cam de miercuri n-am putut să intru forum de pe mobil. Nokia C2-00, browser... default. Alte chestii (mail-uri, CG) merg.

Oare-i de la mine sau de la forum/server?


PS: da, ceasul serverului e în urmă cu 5-6 minute.
 
Bagă Tapatalk, merge țuț. Și acum clientul are și o versiune nouă.

Cu ceasul n-am ce face, e al lor.
 
Pe plăcinta de C2-00? :biggrin: Ia să văd... Sau bănuiesc că nu era vorba de mine. Ideea e în felul următor: "încarcă" (impropriu spus) până la 59%, dup-aia acolo rămâne chiar şi 10 minute.
Am şi Opera mini, da' de pe ăsta oricum nu merge nimic.
 
Right, tăt nu (prea) merje. De asemenea, cum activez tema Mobile? Dacă "scrollez" în jos şi o selectez nu se întâmplă nimic.
 
Funneh.
In other news, nu se întâmplă nimic nici dacă selectez tema mobilă de pe PC, doar o selectează pe cea standard a vBulletinului.
 
Încerc să uploadez o poză pe forum și la orice încerc îmi zice că e o poză invalidă. S-a umplut storage-ul de atașamente?
 
Ce încercam era un screenshot parțial, n-avea cum să nu meargă. Am schimbat și formatul (png, jpg, gif) și nimic. Am atașat alt tip de fișier (non-imagine) și merge. Atașez aici arhiva cu una din pozele cu care am încercat.

Cum am încercat: manage attachments într-un post, Add files, Select files, Upload files, se face animația de upload pe fișier, după care apare un semnul exclamării lângă fișier, iar ca tooltip "This is not a valid image file", și singura opțiune este Clear files. Și dacă aleg basic uploader face la fel.

View attachment IMG_0553_small.zip
 
Am găsit buba: hosting-ul dezactivase funcția exec() și nu mai mergea apelat ImageMagick pentru a face thumbnail-uri la imaginile de atașat. Am schimbat setarea în vBulletin de pe ImageMagick (mai bun calitativ, cu mai multe tipuri de fișiere recunoscute) pe modulul GD (mai slab, dar mai răspândit), și acum pare să meargă. Scuze, nu m-am prins până n-am făcut probe și să mă uit în jurnalul de erori.
 
Cică sunt și ceva îmbunătățiri la interfața mobilă... Face cineva teste?
Ma gandesc ca poate-i si de la telefonu' meu, da' rareori pot sa intru pe forum, chiar si folosind un link care ar trebui sa ma logheze direct pe tema mobila. Am luat si restartari de telefon, lucru care il patesc numai pe XF.
 
Acum e o temă nouă pentru mobile și e foarte mișto; dacă nu intră singură, bagă în link &styleid=25. Cea „Mobile” anterioară am și dezactivat-o.
 
Long shot, dar... Se mai pot condensa cumva secțiunile forumului (atât cele publice, cât și cele private) care conțin în principal generalități și discuții diverse? Nu știu alții cum sunt, dar cu funcția de search care mai mult nu merge și obișnuința de a folosit linkul de New Posts, eu trebuie de obicei să mă uit în cel puțin 3-4 secțiuni până găsesc ce căutam.

Mă gândesc că după atâta timp cam ne știm care cum postăm și ce thread-uri sunt active și nu prea mai e niciun motiv să fie așa disipate.
 
Firefox și CoolNovo/Chromium, Central European encoding (nici pe UTF8 nu i-a plăcut):

PhotoShare.png

De asemenea, mail-ul de confirmare la înregistrare trimis pe o adresă de Gmail s-a dus direct la spam.

Bump și pentru ce am zis mai sus. :biggrin:
 
Back
Top