Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

În cazul unui post unit cu cel de dinainte nu ar trebui/ar fi mai bine ca noul post să fie trecut ca postat la a doua dată/oră?

Aşa cum e acum, exemplu: postez ceva seara, adaug altceva după 12 ore şi la un search/Subscriptions/etc. îmi apare că am postat doar seara de dinainte.
 
Nu se poate seta chestia asta. Pot doar să reduc timpul în care forumul lipește două posturi consecutive.
 
Am încercat să intru în topic-ul Wire management [Poze cu sculele noastre] şi am primit următoarea eroare:
error.JPG.

L.E: Când am încercat să postez mesajul de mai sus am primit aceeaşi eroare, dar se pare că până la urmă s-a salvat. :what:
 
FFS, am început să primesc şi eu fix după ce am citit aici!

PS: Really, IE? :biggrin:
 
La noi la munca e obligatoriu Mozilla, obicei ramas de pe vremea cand IE = PC care colcaie de virusi si spyware. :goofy:

Errr... scuzati offtopic-ul.
 
Yessssss cică în două săptămâni maxim migrează toți clienții de pe serverul ăsta pe un alt server mai puternic și mai bine configurat, astfel încât nici un singur client nu poate bloca tot serverul :biggrin: Finally!
 
Do you still leave milk and cookies for Santa? :biggrin:

Fefese, am uitat să dau refresh. :goofy: Dar oricum, merje greu. De tot.
 
Aseară eram pe chat cu ei ca să mă plâng că iar merge prost (și tocmai se blocase de tot) și să întreb când e acel „soon” promis de CEO pentru migrarea pe un server nou. După un ceas a venit anunțul pe mail la clienți și pe forumul de suport. Au luat și configurat serverul deja, și se pregătesc de migrare. Fingers crossed :smile:
 
La mine merge de ceva timp, nu stiu exact de cand, dar cred ca e mai bine de o luna de cand totul funtioneaza asa cum ar trebui (FF3.6).
 
Back
Top