Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Am găsit şi eu o bubă. User -> Find posts/threads, şi afişează aiurea, doar ultimele 3 zile.
 
Am dat să-mi arate toate posturile lui Quark şi mi le-a arătat pe cele din ultima săptămână după care a trecut la cele din 2004. :mda:
 
Postez thread la vanzari.
Postez reply la thread. Rezulta un post care il include pe cel initial, plus ce scrisesem in quick reply box.
Dau edit si sterg din postul de reply tot ce era nenecesar.
Acum imi apare un singur post in tot thread-ul, doar cu ultimul reply.

FFFUUUUUU!

Se poate un pic de ajutor, va rog?

LE: Thread-ul si-a indeplinit scopul. Rezolvarea problemei e facultativa. :smile:
 
Da, am pățit și eu acum ceva asemănător. După un edit îmi apăreau ambele post-uri în pagină, iar al doilea conținea și un quote la primul. După ce am dat refresh la pagină a dispărut primul, dar quote-ul a rămas.
 
E un mic delay la editarea si lipirea posturilor, uneori se vede si versiunea anterioara, dar dispare la un simplu F5. Posibil sa faca add/write then delete, nu direct edit sau delete and add.
 
Nu face nici un 'add then delete'. Javascript-ul introduce dinamic postul nou dupa cel vechi si simultan trimite datele la server fara a incarca noua pagina. Daca butonul 'submit' ar fi pe bune, ai vedea pagina actualizata asa cum este ea in baza de date, nu amestecatura aia de vechi+nou generata de JS.

N-ati vrea totusi sa schimbati forumul?
 
Iaca. Din ce-mi amintesc am mai multe topicuri pornite, nu numai astea. Şi sigla vBulletin din stânga-sus nu se schimbă cu logo-u' XF?
 

Attachments

  • XF.jpg
    XF.jpg
    96.6 KB · Views: 25
I'm (/was) on ur databases, indexing ur threads. Ultima indexare s-a oprit din motive necunoscute pe la 10.000 posturi.

Logo-ul nu-l am în ceva format vectorial, ca să încerc să-l adaptez pentru temele active.

Da' a durat ceva indexarea asta... :smile: Acum ar trebui să primești ceva mai multe rezultate.
 
Last edited:
Am două probleme:
1) serviciul de monitorizare la uptime reacționează doar când serverul nu răspunde deloc. Însă hostingul ăsta are acceleratorul ăla nxnuștiucum care trimite înapoi o pagină HTML cu un mesaj de eroare chiar și când serviciul e picat, și monitorizarea nu pricepe să se uite în conținutul paginii după un cuvânt cheie. Grrrr.
2) Hostingul nu consideră downtime atunci când oricare din servicii nu merge (httpd, pop3, etc.), ci doar când TOT serverul e picat. Dublu grrrr.

Mai întreb o dată ce se aude cu migrarea pe serverul nou, că aia ar trebui să rezolve problema overload-ului cauzat de un singur ciumpalac. Keep 'em coming, chiar dacă nu pot să fac de fiecare dată prea multe și nici nu răspund individual, urmăresc toate notificările astea.
 
Back
Top