Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

CEO said:
We have become aware of the issues with SD1. We are planning to migrate all accounts to a new server (more modern, faster hardware) next week and short-term we will suspend the resource abusive account on the server.

Le-am sugerat să implementeze și rularea site-urilor în userspace separat, ca să poată pune limitare la resursele consumate și să nu mai crape serverul din cauza unui bou. Trist să ajung să le dau sugestii, da' pana mea...
 
Nu merge butonul de latest post, în loc să mă ducă la ultimul post necitit doar deschide topicul și eu tre să dau scroll.
 
La mine merge cum trebuie. Azi dimineata nu stiu ce a avut dar se incarcau paginile cu viteza melcului turbat si dura pana sa ma duca la ultimul post necitit.
 
Și la mine sare la post-ul corect în pagină :| Altfel, n-am mai observat nici o întrerupere sau încetinire a serverului, pare-se că au dat afară site-ul corect :smile: Amu' să vedem și când migrează toată lumea pe serverul nou...
 
Și totuși la mine, precum și la alții, nu merge corect. Și uneori e enervant.
 
Care e aia? Nu e numărul de posturi pe pagină, l-am dat pe default și n-are efect.
 
Nu pot replica problema, nici nu am găsit ceva dubios prin setările tale în profilul de pe forum. Probabil e ceva de la browser - add-on, antivirus, ceva. Nu are sens să meargă la unii și la alții nu.
 
Masina virtuala cu Windows 2000 SP4, IE6, toate update-urile, fara nici un antivirus (de fapt, fara nici un program instalat) si cu setarile default = nu merge. Deci SIGUR nu-i de la browser.
 
Aaaa, scuza-ma, nu stiam ca trebuie Firefox 13 ca sa faca scroll automat.

O fi de la placa grafica, mai stii...?
 
N-am ad-on-uri la browser (Opera), pur şi simplu a început să facă aşa din senin. Şi nu e doar pe calculatorul de acasă ci şi pe cel de la servici, deci sigur nu e de la mine (noi).
 
Mă uit la noapte prin template-uri (care sunt modificate de fiecare upgrade în parte, grrrrrr), poate a rămas vreo bubă ce se manifestă numai în Opera.
 
Back
Top